«Ανάσα» για Μπέτις, βυθίζεται η Λεβάντε (vid)

Gazzetta team
«Ανάσα» για Μπέτις, βυθίζεται η Λεβάντε (vid)

bet365

Με τον Ρουμπέν Κάστρο να σημειώνει το 17ο τέρμα του στο ισπανικό πρωτάθλημα, η Μπέτις έφτασε σε σημαντικό τρίποντο-ανάσα, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τα όνειρα της Λεβάντε για παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Σε μία αναμέτρηση με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Ρεάλ Μπέτις κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λεβάντε στο Benito Villamarin για την 32 αγωνιστική της La Liga, παίρνοντας σημαντική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας, καθώς οι Ανδαλουσιάνοι αποσπάστηκαν 9 βαθμούς πλέον από την επικίνδυνη ζώνη.

Το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού σημειώθηκε από τον αρχισκόρερ των γηπεδούχων, Ρουμπέν Κάστρο, ο οποίος στο 81' σημείωσε το 17ο γκολ του στο πρωτάθλημα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 για την Μπέτις που ανέβηκε στους 37 βαθμούς και μοιράζεται πλέον την 11η θέση με την Λα Κορούνια.

Tην ίδια ώρα, η Λεβάντε παραμένει κολλημένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, 5 λιγότερους από τη Γρανάδα που βρίσκεται στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με 6 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος, βλέπει τον «εφιάλτη» της Segunda να πλησιάζει όλο και περισσότερο.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα