Αλέγκρι: «Δεν είναι ακόμα ώρα για να πανηγυρίσουμε»

Gazzetta team
Αλέγκρι: «Δεν είναι ακόμα ώρα για να πανηγυρίσουμε»

bet365

Να κρατήσει χαμηλά του τόνους, παρά το μεγάλο «διπλό» της Γιουβέντους στο San Siro, θέλησε ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, τονίζοντας πως το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμα οριστικά, ενώ στάθηκε και καθοριστική παρουσία του Μπουφόν στην αναμέτρηση.

«Δεν είναι ακόμα ώρα για να πανηγυρίσουμε, καθώς μαθηματικά δεν έχουν ακόμα μείνει εκτός διεκδίκησης ούτε η Νάπολι, ούτε η Ρόμα. Με 76 βαθμούς δεν έχεις κατακτήσει το πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Αξίζουν συγχαρητήρια και στη Μίλαν για την σημερινή της προσπάθεια. Έκαναν ένα καλό παιχνίδι, όμως βρήκαν απέναντί τους τον Μπουφόν, που ήταν σε μεγάλη μέρα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον Μιχάιλοβιτς», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε κρατήσει περισσότερο την κατοχή και να δημιουργούσαμε έτσι τις προϋποθέσεις για ένα τρίτο τέρμα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις στο San Siro. Η Μίλαν έχει καλούς παίκτες και εμείς πλέον από την πλευρά μας επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια. Κάθε ομάδα που μετρά 21 νίκες σε 22 αγώνες ξεκάθαρα κάνει κάτι πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο».

Για την συνομιλία του με τον Αντριάνο Γκαλιάνι: «Του μετέφερα τη συγχαρητήρια μου και του είπα πως η Μίλαν έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει στο Κύπελλο Ιταλίας και την έξοδο στην Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο να χτίζεις μια ομάδα από την αρχή, όμως νομίζω πως θα επιστρέψουν σύντομα στην πρώτη τριάδα. Πέρασα τρία όμορφα χρόνια εκεί και διατηρώ εξαιρετικές σχέσεις τόσο με τον πρόεδρο, όσο και με τον Γκαλιάνι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα