Περιμένει περισσότερα από Κολοβό ο Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
Περιμένει περισσότερα από Κολοβό ο Σίλβα

bet365

Ο Κολοβός παρέμεινε σε αγωνιστική... καραντίνα μετά τις επιλογές του Σίλβα για το Αγρίνιο με τον Πορτογάλο να προτιμάει τον Τσιμίκα για αντί-Ντουρμάζ.

Είναι σαφές πως ο Μάρκο Σίλβα περιμένει πιο πολλά από τον Κολοβό, που έχει να παίξει από τα τέλη Φλεβάρη σε ματς των ερυθρόλευκων. Η κίνησή του να πάρει τον Τσιμίκα στην θέση του Ντουρμάζ στην αποστολή δείχνει πως δεν είναι τόσο ευχαριστημένος από τον Έλληνα εξτρέμ.

Για τον Κολοβό το αρνητικό είναι πως τον τελευταίο καιρό μένει και εκτός 18άδας από ματς πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Κολοβός ανήκει για τρίτη σερί χρονιά στον Ολυμπιακό, αλλά φέτος πήρε τα πρώτα του επίσημα παιχνίδια. Έως τώρα έχει 11 συμμετοχές: 5 στο πρωτάθλημα (2 ως βασικός) και 6 στο Κύπελλο (4 ως βασικός). Έχει 2 γκολ στο Κύπελλο και 1 ασίστ στην Λίγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα