ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Νίκη για να τελειώνει

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Νίκη για να τελειώνει

bet365

Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον για την έκβαση του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Λεβαδειακό. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν την νίκη για να «κλειδώσουν» την συμμετοχή τους στα play offs.

Η ήττα από τον Πανιώνιο ήταν πισωγύρισμα για τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς για να μη μπλέξουν σε περιπέτειες για την συμμετοχή τους στα play offs, ασχέτως με τι θα γίνει με την αφαίρεση βαθμών. Στο Λεβαδειακό, το διαζύγιο με τον Άκη Μάντζιο ήταν ένα σοκ παρότι οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους. Η ομάδα της Λειβαδιάς με υπηρεσιακό τεχνικό τον Δημήτρη Φαράντο θα παίξει για την τιμή των όπλων.

Με αλλαγές και νέο σχηματισμό

Ο Βλάνταν Ίβιτς αποφάσισε ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό να κάνει κάποιες αλλαγές τόσο στο σχήμα που θα παρατάξει, όσο και στα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν. Μετά από τρία παιχνίδια στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς αφήνει στην άκρη το 4-3-3 και εφαρμόζει το 4-2-3-1. Ο τεχνικός του Δικεφάλου προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Κίτσιου δεξιά, Λέοβατς αριστερά και στο κέντρο της άμυνας οι Βίτορ και Τζαβέλλας. Στα χαφ οι Τζιόλης και Χαρίσης με τον Κάτσε να διεκδικεί θέση. Στα άκρα οι Κοροβέσης και Ροντρίγκες, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακ. Για ένα ακόμα παιχνίδι υπάρχουν αρκετές απουσίες (τιμωρίες και τραυματισμοί), αλλά και κάποιες άλλες για αγωνιστικούς λόγους. Οι Μυστακίδης , Ζάιρο, Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης (τραυματίες). Ο Αθανασιάδης (τιμωρημένος), ενώ εκτός αποστολής παρέμειναν οι Χατζηϊσαϊας, Αντόνις και Γκολάσα για αγωνιστικούς λόγους.

Χωρίς τον Άκη, αλλά με τον Βαγγέλη Μάντζιο

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον άνθρωπο που έστησε την ομάδα το καλοκαίρι. Ο Δημήτρης Φαράντος που ανέλαβε υπηρεσιακός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιάχιτς, Στάθης, Ουόν, Ντομοβίτσκι, Καψάσκης, Μερεμπασβίλι και Βερέμκο. Αναφορικά με τα πλάνα για την 11άδα ο Μοσχονάς θα είναι βασικός κίπερ, δεξιά στην άμυνα Μουλόπουλος, αριστερά Μανωλάς και στόπερ οι Τριποτσέρης και Μεντί. Αμυντικά χαφ οι Μαχαμάτ και Μαχαίρας. Δεξιά στην επίθεση ο Γιακουμάκης και αριστερά ο Μπεν. Δεκάρι ο Ατζαγκούν και μπροστά ο Μάντζιος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΟΚ (5ος, 39 β. - η Λίγκα βέβαια τον έχει ακόμα στους 44 παρά την ποινή του) - Λεβαδειακός (10ος, 34 β.): Κυριακή 10/4 19:00, Novasports 6

ΠΑΟΚ: (4-2-3-1): Βελλίδης, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Λέοβατς, Χαρίσης, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Πέλκας, Κοροβέσης και Μακ.

Αποστολή: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Κάτσε, Σάμπο και Κούστα.

Απόντες: Μυστακίδης , Ζάιρο, Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης (τραυματίες). Αθανασιάδης (τιμωρημένος), Χατζηισαϊας, Αντόνις και Γκολάσα (για αγωνιστικούς λόγους).

Λεβαδειακός (4-2-3-1): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Μανωλάς, Τριποτσέρης, Μεντί, Μαχαμάτ, Μαχαίρας, Γιακουμάκης, Μπεν, Ατζαγκούν και Μάντζιος.

Αποστολή: Τσιντώτας, Τόπι, Μάγκας, Τσουρίκοβ, Μίνγκας, Παππάς και Μπελζαγκουανί.

Απόντες: Γιάχιτς, Στάθης, Ουόν, Ντομοβίτσκι, Καψάσκης, Μερεμπασβίλι και Βερέμκο.

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα