ΑΕΚ-Πανιώνιος: Το μυαλό στα πλέι οφ και στην άδεια

Θοδωρής Βασίλης
ΑΕΚ-Πανιώνιος: Το μυαλό στα πλέι οφ και στην άδεια

bet365

ΑΕΚ και Πανιώνιος κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, με την Ένωση να έχει το μυαλό στα πλέι οφ και τους «κυανέρυθρους» στην αδειοδότηση.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος «κλείδωσε» την παρουσία του στην πεντάδα, κάτι που έχει κάνει εδώ και αρκετό καιρό η δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ. Υπό άλλες συνθήκες μπορεί να ήταν... ματσάρα, αλλά τώρα στην Ένωση έχουν το μυαλό τους στα πλέι οφ και στον Ιστορικό στο θέμα της αδειοδότησης. Όπως και να έχει το... πράγμα, οι δύο ομάδες κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, με στόχο να συνεχίσουν την εκπληκτική τους πορεία στη φετινή σεζόν.

Χωρίς Σιμόες

Τη μεγάλη απουσία του Αντρέ Σιμόες έχει να αντιμετωπίσει ο Γκουστάβο Πογιέτ, καθώς ο Πορτογάλος συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εν λόγω παιχνίδι, ενώ άφησε εκτός και τους Σοϊλέδη, Πλατέλλα.

Με αλλαγές

Έτσι, θα έχουμε και αλλαγές στην 11άδα, με τον Μπαρόχα να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια, τον Γκάλο να είναι δεξιά στην άμυνα, τον Ντίντακ αριστερά και τους Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Γιόχανσον, Κορδέρο και μπροστά τους οι Μάνταλος, Βάργκας, Μπαρμπόσα, με τον Αραβίδη να είναι στην κορυφή του 4-2-3-1.

Τρεις απουσίες

Από πλευράς Πανιωνίου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι Ρισβάνης, Χαλκιαδάκης, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών, καθώς και ο Τζανδάρης, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Ίδια 11άδα

Όσον αφορά την 11άδα, αναμένεται να παρατάξει την ίδια με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι έχει εξασφαλιστεί, τουλάχιστον αγωνιστικά, η είσοδος στην πεντάδα. Συγκεκριμένα, ο Διούδης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, με τον Βλάχο να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Τασουλή το αριστερό και τους Πατσατζόγλου, Οικονόμου να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Κόρμπος, Σιώπης και μπροστά τους οι Καθάριος, Μπακασέτας, Μασούρας από δεξιά προς τα αριστερά, με μοναδικό προωθημένο τον Καραμάνο στο 4-2-3-1 του Ουζουνίδη.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΚ (2η, 54 β.) - Πανιώνιος (4ος, 44 β.): Κυριακή 10/4 19:00, Novasports2

ΑΕΚ (4-2-3-1): Μπαρόχα - Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ - Γιόχανσον, Κορδέρο - Μάνταλος, Βάργκας, Μπαρμπόσα - Αραβίδης.

Αποστολή: Ανέστης, Μπακάκης, Άρθο, Τζανετόπουλος, Μπουανότε, Τζεμπούρ, Πέκχαρτ.

Απόντες: Σιμόες (τιμωρημένος), Σοϊλέδης, Πλατέλλας.

Πανιώνιος (4-2-3-1): Διούδης - Βλάχος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Τασουλής - Κόρμπος, Σιώπης - Καθάριος, Μπακασέτας, Μασούρας - Καραμάνος.

Αποστολή: Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Ποζατζίδης, Μπλέτσας, Πινιώτης, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Μπαργκάν.

Απόντες: Ρισβάνης, Χαλκιαδάκης (τιμωρημένοι), Τζανδάρης (τραυματίας).

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Γιάχος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα