Η αποστολή και τα πλάνα του Φαράντου σε Λεβαδειακό

Δημήτρης Τομαράς
Η αποστολή και τα πλάνα του Φαράντου σε Λεβαδειακό

bet365

Ο Δημήτρης Φαράντος ως υπηρεσιακός τεχνικός έβγαλε αποστολή στον Λεβαδειακό και έχει έτοιμα τα πλάνα του για το ματς με ΠΑΟΚ.
Εκτός πλάνων τέθηκαν οι Γιάχιτς, Στάθης, Ουόν, Ντομοβίτσκι, Καψάσκης, Μερεμπασβίλι και Βερέμκο. Στην αποστολή είναι οι: Τσιντώτας, Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Τόπι, Μάγκας, Τσουρίκοβ, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μαχαμάτ, Μίνγκας, Ατζαγκούν, Παππάς, Μπελζαγκουανί, Μάντζιος, Γιακουμάκης και Μπεν. Αναφορικά με τα πλάνα για την 11άδα ο Μοσχονάς θα είναι βασικός κίπερ, δεξιά στην άμυνα Μουλόπουλος, αριστερά Μανωλάς και στόπερ οι Τριποτσέρης και Μεντί. Αμυντικά χαφ οι Μαχαμάτ και Μαχαίρας. Δεξιά στην επίθεση ο Γιακουμάκης και αριστερά ο Μπεν.
Δεκάρι ο Ατζαγκούν και μπροστά ο Μάντζιος. Η προπόνηση του Λεβαδειακού το Σάββατο ήταν πρωινή. Μετά το τέλος της ο Δημήτρης Φαράντος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξίδευε άμεσα στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα