Βιγιαφάνιες: «Να σταθούμε στο ύψος μας»

Βιγιαφάνιες: «Να σταθούμε στο ύψος μας»

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες, μίλησε για τη συνέχεια και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας πως πρέπει όλοι να σταθούν στο ύψος τους και να πάρουν τα αποτελέσματα που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός.

Βιγιαφάνιες: «Να σταθούμε στο ύψος μας»

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Προσωπικά γνωρίζω τη συγκεκριμένη ομάδα. Είναι μεγάλη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και αυτό θα μας επιτρέψει, δεδομένου ότι είναι ένα ματς πριν από τα play-off να προετοιμαστούμε και να δούμε στη συνέχεια τη διαδικασία. 

Όπως είπα και πριν είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ειδικά στη μεσαία γραμμή, στην επίθεση, αλλά και στα εξτρέμ. Εμείς το γνωρίζουμε αυτό και θα κάνουμε από την πλευρά μας το παιχνίδι μας ώστε να δημιουργήσουμε κινδύνους στον αντίπαλο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 

Για τους πολλούς συμπατριώτες του που θα συναντήσει στο συγκεκριμένο ματς: «Πράγματι, όπως είπατε κι εσείς, ο Αστέρας τα τελευταία χρόνια έχει πολλούς Αργεντινούς παίκτες, εμείς στον Παναθηναϊκό είμαστε δύο, αλλά έχουμε και τους Ισπανούς. Αυτό είναι κάτι ευχάριστο και μας δίνει τη δυνατότητα να τα πούμε πριν από τον αγώνα». 

Για τα play-off: «Οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες και ελπίζω να σταθούμε στο ύψος μας και να πάρουμε τα αποτελέσματα και προσωπικά ελπίζω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα». 

Για τη θέση που αγωνίζεται ως «δεκάρι»: «Αισθάνομαι πιο άνετα γιατί κινούμαι πιο ελεύθερα. Μπορώ να παίξω και ως εξτρέμ, αλλά παίζοντας πίσω από τον επιθετικό είμαι πολύ πιο άνετα και αισθάνομαι καλύτερα ως προς τις κινήσεις μου στον αγωνιστικό χώρο».

Best of internet