Με Ιγκλέσιας - Χαμντανί, χωρίς Σανκαρέ - Κουρμπέλη

Με Ιγκλέσιας - Χαμντανί, χωρίς Σανκαρέ - Κουρμπέλη

bet365

Με τους Ιγκλέσιας, Χαμντανί να είναι στην αποστολή και τους τιμωρημένους Σανκαρέ, Κουρμπέλη να μένουν εκτός, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού πολύ σημαντικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό (10/4 19:00) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ολοκλήρωσε ο Αστέρας το Σάββατο (9/4). Σε αυτό οι Αρκάδες χρειάζονται μόνο νίκη για να παραμείνουν στο... κόλπο της πεντάδας, με δεδομένο ότι είναι εφικτή και μέσω της έκτης θέσης, εφόσον δε δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό ο Πανιώνιος για την αδειοδότηση. Ενόψει του αγώνα με τους «πράσινους», λοιπόν, ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Σανκαρέ και Κουρμπέλη.

Αντίθετα, ο τεχνικός του συλλόγου της Τρίπολης έχει στη διάθεσή του τους Ιγκλέσιας και Χαμντανί, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και είναι σε θέση να αγωνιστούν. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Τριανταφυλλόπουλος, Ζησόπουλος, Κιτόκο, Γιαννούλης, Λούι, Γκοϊάν, Ντουντού, Δημούτσος, Τσάβεζ, Νίκο Φερνάντες, Φούντας, Μπερτόγλιο, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Μούκαμ, Μάσα, Ιωαννίδης.

Ιγκλέσιας αντί Κουρμπέλη

Όσον αφορά την 11άδα, δεν αναμένεται να υπάρξουν άλλες αλλαγές πέραν του Ιγκλέσιας, που επανέρχεται στο αρχικό σχήμα αντί του Κουρμπέλη. Συγκεκριμένα, ο Μπαντής θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κιτόκο δεξιά στην άμυνα, ο Γιαννούλης αριστερά και οι Ζησόπουλος, Γκοϊάν στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Ιγκλέσιας, Χαμντανί και μπροστά τους οι Νίκο Φερνάντες, Δημούτσος, Μπερτόγλιο, με τον Μάσα να βρίσκεται στην κορυφή του 4-2-3-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα