Με Ιγκλέσιας - Χαμντανί, χωρίς Σανκαρέ - Κουρμπέλη

Με Ιγκλέσιας - Χαμντανί, χωρίς Σανκαρέ - Κουρμπέλη

Με τους Ιγκλέσιας, Χαμντανί να είναι στην αποστολή και τους τιμωρημένους Σανκαρέ, Κουρμπέλη να μένουν εκτός, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Με Ιγκλέσιας - Χαμντανί, χωρίς Σανκαρέ - Κουρμπέλη

Την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού πολύ σημαντικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό (10/4 19:00) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ολοκλήρωσε ο Αστέρας το Σάββατο (9/4). Σε αυτό οι Αρκάδες χρειάζονται μόνο νίκη για να παραμείνουν στο... κόλπο της πεντάδας, με δεδομένο ότι είναι εφικτή και μέσω της έκτης θέσης, εφόσον δε δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό ο Πανιώνιος για την αδειοδότηση. Ενόψει του αγώνα με τους «πράσινους», λοιπόν, ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Σανκαρέ και Κουρμπέλη.

Αντίθετα, ο τεχνικός του συλλόγου της Τρίπολης έχει στη διάθεσή του τους Ιγκλέσιας και Χαμντανί, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και είναι σε θέση να αγωνιστούν. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Τριανταφυλλόπουλος, Ζησόπουλος, Κιτόκο, Γιαννούλης, Λούι, Γκοϊάν, Ντουντού, Δημούτσος, Τσάβεζ, Νίκο Φερνάντες, Φούντας, Μπερτόγλιο, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Μούκαμ, Μάσα, Ιωαννίδης.

Ιγκλέσιας αντί Κουρμπέλη

Όσον αφορά την 11άδα, δεν αναμένεται να υπάρξουν άλλες αλλαγές πέραν του Ιγκλέσιας, που επανέρχεται στο αρχικό σχήμα αντί του Κουρμπέλη. Συγκεκριμένα, ο Μπαντής θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κιτόκο δεξιά στην άμυνα, ο Γιαννούλης αριστερά και οι Ζησόπουλος, Γκοϊάν στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Ιγκλέσιας, Χαμντανί και μπροστά τους οι Νίκο Φερνάντες, Δημούτσος, Μπερτόγλιο, με τον Μάσα να βρίσκεται στην κορυφή του 4-2-3-1.

Best of internet