Τους ζήτησαν να κλείσουν με νίκη! (pics & vids)

Τους ζήτησαν να κλείσουν με νίκη! (pics & vids)

Βράβευση των Ουάρντα, και Χαντάκια για τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές με τον κόσμο του Παναιτωλικού να βρίσκεται στην μπουτίκ της ομάδας και να ζητάει από τους παίκτες τη νίκη επί του Ολυμπιακού.ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ

Τους ζήτησαν να κλείσουν με νίκη! (pics & vids)

Το ότι ο Παναιτωλικός είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα για το Αγρίνιο το καταλαβαίνει ο καθένας μόλις φτάσει στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

Τα… καναρίνια είναι το καμάρι της πόλης και ο κόσμος βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους. Αύριο Κυριακή η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη δίνει το τελευταίο της εντός έδρας ματς, υποδεχόμενη τον Ολυμπιακό και σήμερα στην μπουτίκ που βρίσκεται στο γήπεδο, ο κόσμος είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ζητήσει τη νίκη από τα… αστέρια της ομάδας του και δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Συγκεκριμένα οι Δημήτρης Χαντάκιας και Αμρ Ουάρντα βρέθηκαν στην μπουτίκ προκειμένου να παραλάβουν τα βραβεία τους για την ανάδειξή τους ως πολυτιμότεροι παίκτες των δύο τελευταίων αγωνιστικών, ενώ μαζί τους προκειμένου να υπογράψουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες με τον κόσμο ήταν και οι Δημήτρης Κυριακίδης και Γιώργος Μύγας.

Ο κόσμος και κυρίως μικροί φίλοι της ομάδας με τους γονείς του βρέθηκε μαζικά στην μπουτίκ και εκτός από τις φωτογραφίες και τα αυτόγραφα ζήτησε από τους παίκτες να νικήσουν τον Ολυμπιακό στο τελευταίο τους εντός έδρας ματς. Η αλήθεια είναι πως καλύτερο κλείσιμο της χρονιάς δεν θα μπορούσε να θέλει κάποιος στον Παναιτωλικό και όλοι ετοιμάζονται να παλέψουν και με το παραπάνω για τη νίκη. Μια σημαντική νίκη για το ψυχολογικό κομμάτι ενόψει της ερχόμενης χρονιάς.

*Φωτογραφίες: Δημήτρης Ντάλας

Best of internet