Ρώτησε για Λάζαρο ο Στραματσόνι

Ρώτησε για Λάζαρο ο Στραματσόνι

Νίκος Αθανασίου
Ρώτησε για Λάζαρο ο Στραματσόνι

bet365

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει καλούς Έλληνες και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι στην λίστα του Αντρέα Στραματσόνι. Η επαφή του Ιταλού τεχνικού με την Σαμπντόρια.

Αυτό το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός θέλει να βάλει προσωπικότητες στο ρόστερ του και αν μπορούσε να το συνδυάσει με το ελληνικό στοιχείο θα ήταν το ιδανικό, βάσει των όσων έχουν αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός εκφράστηκε δημόσια για την αναζήτηση γηγενών ποδοσφαιριστών που θα είναι σε θέση να ανεβάσουν επίπεδο το «τριφύλλι» και μία από τις περιπτώσεις που έχει τσεκάρει σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο διεθνής άσος έχει καθιερωθεί στην Serie A την τελευταία τετραετία όντας βασικός τόσο στην Μπολόνια όσο και στην Ελλάς Βερόνα, κυρίως σε ρόλο εσωτερικού μέσου. Από το καλοκαίρι αγωνίζεται ως δανεικός στην Σαμπντόρια, κυρίως στα άκρα του 3-5-2 και το μέλλον του είναι μακριά από την Βερόνα, καθώς όπως είναι γνωστό το γυαλί έχει ραγίσει και για τις δύο πλευρές.

Ο Στραματσόνι εκτιμά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Λάζαρου και σύμφωνα με τους Ιταλούς είχε επαφή πριν περίπου ενα μήνα με την Σαμπντόρια, θέλοντας να γνωρίζει από πρώτο χέρι σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Λάζαρος, την συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων και γενικότερα να μάθει ότι χρειάζεται για έναν παίκτη που βρίσκεται στην λίστα του. Το κασέ του Έλληνα άσου δεν είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα των «πρασίνων» και εξελίξεις αναμένονται μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα