Χωρίς τους τιμωρημένους στη Μυτιλήνη ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς τους τιμωρημένους στη Μυτιλήνη ο Ατρόμητος

bet365

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Καλλονή ο Ατρόμητος, με τον Τραϊανό Δέλλα να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Μπίτολο και Ούμπιντες.

Έτοιμος για το παιχνίδι με την Καλλονή στη Μυτιλήνη είναι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, δεν υπολογίζουν στους τιμωρημένους Μπίτολο και Ούμπιντες, με τον πρώτο να είναι και άρρωστος...

Από εκεί και πέρα, ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει άλλες απουσίες και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Μπάρκας, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος, αμυντικός μέσος θα είναι ο Κεϊτά, με τον Γροντή λίγο πιο μπροστά του. Πίσω από τον προωθημένο Λε Ταλέκ, θα βρεθούν οι Ματέι, Σουμπίνιο με τον Μπρίτο σε ρόλο επιτελικού.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Κούρος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Θεολόγου, Κοντοές, Μπάλλας, Μπαστακός, Λημνιός, Ουσέρο, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Ματέι, Λε Ταλέκ, Παπαδόπουλος, Γροντής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα