Απάντηση ΥΠΑΠΕΝ σε δημοσίευμα για «κιτρινόμαυρες σακούλες» (pic)

Απάντηση ΥΠΑΠΕΝ σε δημοσίευμα για «κιτρινόμαυρες σακούλες» (pic)

Απάντηση ΥΠΑΠΕΝ σε δημοσίευμα για «κιτρινόμαυρες σακούλες» (pic)

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας απάντησε σε δημοσίευμα πολιτικής εφημερίδας η οποία έκανε λόγο για «κιτρινόμαυρες σακούλες».

Το Σάββατο (9/4) η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με δημοσίευμά της έκανε λόγο περί φημών για κιτρινόμαυρες σακούλες στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

«Είμαι βέβαιος ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, θα διαψεύσει άμεσα κάτι περίεργες φήμες σύμφωνα με τις οποίες στους διαδρόμους του συγκεκριμένου υπουργείου εντοπίστηκαν κάτι «ύποπτες» σακούλες, κιτρινόμαυρης απόχρωσης. Και επειδή η περίοδος είναι πονηρή, μιλάμε για σακούλες απορριμμάτων», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα με την απάντηση του Υπουργείου να είναι άμεση.

Το ΥΠΑΠΕΝ με ανακοίνωσή του τονίζει ότι η εφημερίδα θα πρέπει να διευκρινίσει τα όσα αναφέρει περί «φημών για κιτρινόμαυρες σακούλες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου:

 «Είμαστε βέβαιοι πως η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ οφείλει να διευκρινίσει τα όσα αναφέρει περί «φημών για κιτρινόμαυρες σακούλες» στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εάν θέλει να υπερασπιστεί τη δημοσιογραφική της δεοντολογία και να αποδείξει ότι το δημοσίευμα παραμένει εντός των ορίων της αντικειμενικής υπόστασης του αδικήματος περί συκοφαντικής δυσφήμησης. Μέχρι τότε επιφυλασσόμαστε».

Best of internet