Απάντηση ΥΠΑΠΕΝ σε δημοσίευμα για «κιτρινόμαυρες σακούλες» (pic)

Απάντηση ΥΠΑΠΕΝ σε δημοσίευμα για «κιτρινόμαυρες σακούλες» (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Απάντηση ΥΠΑΠΕΝ σε δημοσίευμα για «κιτρινόμαυρες σακούλες» (pic)

bet365

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας απάντησε σε δημοσίευμα πολιτικής εφημερίδας η οποία έκανε λόγο για «κιτρινόμαυρες σακούλες».

Το Σάββατο (9/4) η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με δημοσίευμά της έκανε λόγο περί φημών για κιτρινόμαυρες σακούλες στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

«Είμαι βέβαιος ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, θα διαψεύσει άμεσα κάτι περίεργες φήμες σύμφωνα με τις οποίες στους διαδρόμους του συγκεκριμένου υπουργείου εντοπίστηκαν κάτι «ύποπτες» σακούλες, κιτρινόμαυρης απόχρωσης. Και επειδή η περίοδος είναι πονηρή, μιλάμε για σακούλες απορριμμάτων», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα με την απάντηση του Υπουργείου να είναι άμεση.

Το ΥΠΑΠΕΝ με ανακοίνωσή του τονίζει ότι η εφημερίδα θα πρέπει να διευκρινίσει τα όσα αναφέρει περί «φημών για κιτρινόμαυρες σακούλες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου:

«Είμαστε βέβαιοι πως η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ οφείλει να διευκρινίσει τα όσα αναφέρει περί «φημών για κιτρινόμαυρες σακούλες» στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εάν θέλει να υπερασπιστεί τη δημοσιογραφική της δεοντολογία και να αποδείξει ότι το δημοσίευμα παραμένει εντός των ορίων της αντικειμενικής υπόστασης του αδικήματος περί συκοφαντικής δυσφήμησης. Μέχρι τότε επιφυλασσόμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα