Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ 3-3

Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ 3-3

bet365

Σε ένα απίθανο ματς, με χατ τρικ Κάρολ, δυο ασίστ του Ιβόμπι, Γουέστ Χαμ και Αρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 κι έχασαν ελπίδες για τετράδα και τίτλο!

Ματσάρα στο Λονδίνο, Γουέστ Χαμ και Αρσεναλ βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα, αλλά το 3-3 τους... χάλασε! Τα Σφυριά έμειναν πίσω στη μάχη της τετράδας και οι Κανονιέρηδες στο -10 από την κορυφή και ουσιαστικά έχασαν τις ελπίδες για τίτλο! Ο Κάρολ ήταν σε απίθανη μέρα, πέτυχε τρία γκολ σε εννέα αγωνιστικά λεπτά και βοήθησε σε μια μεγάλη ανατροπή! Εντυπωσιακός και ο Ιβόμπι, που έκανε δυο ασίστ! Παράπονα έχουν τα Σφυριά, αφού ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Λατσίνι. Παράλληλα, οι γηπεδούχοι έμειναν αήττητοι εντός έδρας σε 14ο διαδοχικό ματς!

Πολύ δυνατό ξεκίνημα, τρελός ρυθμός και στο 14' οι γηπεδούχοι είδαν τον Λαντσίνι να σκοράρει, αλλά τον διαιτητή να ακυρώνει ένα καθαρό τέρμα, μιας και ο παίκτης της Γουέστ Χαμ καλυπτόταν! Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν και στο 18' άνοιξαν το σκορ. Ασίστ του Ιβόμπι και ο Οζίλ με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 6ο γκολ στο πρωτάθλημα! Οι Κανονιέρηδες πατούσαν καλύτερα και στο 35' ήρθε το δεύτερο χτύπημα! Ο Ιβόμπι βρήκε μαγικά τον Σάντσες και ο Χιλιανός πέτυχε το 2-0! Ωστόσο, τίποτα δεν είχε τελειώσει... Η Γουέστ Χαμ ανέβασε απόδοση, βρήκε... τεράστια κενά και σε 160'' είχε γίνει η ανατροπή! Στο 45΄ο Κάρολ με κεφαλιά πέτυχε το 2-1 και στο 47' με ωραίο κατέβασμα και δεύτερη προσπάθεια ισοφάρισε 2-2!

Η Γουέστ Χαμ μπήκε δυνατά στην επανάληψη, ο Παγιέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Κάρολ είχε κάνει φάουλ νωρίτερα στον Κοσιελνί. Ωστόσο, στο 51' ο φορ των Σφυριών κατάφερε να πετύχει χατ τρικ με καρφωτή κεφαλιά και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του! Μάλιστα, έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει χατ τρικ κόντρα στην Αρσεναλ από τον Αύγουστο του 2011 και τον Ρούνεϊ! Η Αρσεναλ προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ, ο Βενγκέρ πέρασε στο ματς τον Ζιρού στη θέση του Ελνένι και είδε αποτελέσματα! Στο 68', ο Μονρεάλ με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής είδε τον Λανσίνι να σώζει στη γραμμή, ωστόσο δυο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ! Ζιρού, Οζίλ και Γουέλμπεκ αλλαξαν ωραία και ο Κοσιελνί πέτυχε το 3-3. Ρυθμός μέχρι το τέλος, χωρίς όμως να έρθει το γκολ λύτρωσης για κάποια από τις δυο!

Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Τόμκινς (45' Εμενίκε), Ριντ, Ογκμπόνα, Αντόνιο, Κουγιατέ, Νομπλ, Κρέσγουελ, Λανσίνι, Παγιέ, Κάρολ

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Γκάμπριελ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ελνένι (68' Ζιρού), Κοκλέν (61' Ράμσεϊ), Αλέξις, Εζίλ, Ιγουόμπι, Γουέλμπεκ (81' Γουόλκοτ)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα