Εργοτέλης: Την Μεγάλη Δευτέρα (25/4) οι εκλογές του Ερασιτέχνη

Gazzetta team
Εργοτέλης: Την Μεγάλη Δευτέρα (25/4) οι εκλογές του Ερασιτέχνη

bet365

Το Δ.Σ. του Εργοτέλη μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ενημερώνει πως οι οι εκλογές του Ερασιτέχνη να γίνουν την Μεγάλη Δευτέρα (25/4).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συγκλήθηκε σήμερα (σ.σ.χτες) και συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ Εργοτέλης, το οποίο αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών. Οι εκλογές θα διενεργηθούν τη Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 στις 18:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας, οι εκλογές θα επαναληφθούν τη Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου στις 18:00.

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα ταμιακώς ενήμερα μέλη του Συλλόγου, τα οποία είναι εγγεγραμμένα τουλάχιστον για δύο έτη στο βιβλίο μελών, όπως προβλέπει το καταστατικό. Δηλώσεις υποψηφιοτήτων κατατίθενται στη γραμματεία του Συλλόγου (Γήπεδο Μαρτινέγκο) έως την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016. Εγγραφές νέων μελών στο ΓΣ θα πραγματοποιούνται επίσης, στη γραμματεία.

Προς ενημέρωση των μελών του Συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης. Σημειώνεται ότι, ο αντιπρόεδρος του ΓΣ, Γιώργος Βασιλειάδης, δεν επιθυμεί να παραιτηθεί για λόγους ηθικής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα