Ο Τέρι επέλεξε του κορυφαίους της χρονιάς στην Premier League (pic)

Ο Τέρι επέλεξε του κορυφαίους της χρονιάς στην Premier League (pic)

Gazzetta team
Ο Τέρι επέλεξε του κορυφαίους της χρονιάς στην Premier League (pic)

bet365

Τις επιλογές του για την 11άδα της χρονιάς στην Αγγλία φανέρωσε ο Τζον Τέρι μέσα από τα social media, δίνοντας στον Ριγιάντ Μαχρέζ το βραβείο του κορυφαίου παίκτη, με τους ποδοσφαιριστές της Λέστερ να βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις του.

Ο Τζον Τέρι διανύει πιθανότατα τους τελευταίους του μήνες στην Τσέλσι και ως αρχηγός των «Μπλε» είχε την ευκαιρία να επιλέξει για τελευταία μάλλον φορά και την κορυφαία 11άδα κατά την προσωπική του άποψη στην φετινή Premier League, καθώς και τον παίκτη της χρονιάς, αλλά και τον κορυφαίο νεαρό ποδοσφαιριστή.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o 36χρονος Άγγλος αμυντικός γνωστοποίησε τις επιλογές του, μέσα στις οποίες δεν υπάρχει πάντως κάποιος συμπαίκτης του από την Τσέλσι. Συγκεκριμένα ο Τέρι ψήφισε τον Ριγιάντ Μαχρεζ της Λέστερ ως πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν και τον Χάρι Κέιν της Τότεναμ ως καλύτερο νεαρό ποδοσφαιριστή στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Σε ότι αφορά στην κορυφαία 11άδα, αυτή για τον αρχηγό των «Μπλε» απαρτίζεται από τους: Σμάιχελ (Λέστερ), Σμόλινγκ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Χουτ, Μόργκαν (Λέστερ), Μπέρταντ (Σαουθάμπτον), Μαχρέζ, Καντέ, Ντρινκγουότερ (Λέστερ), Παγιέ (Γουέστ Χαμ), Βάρντι (Λέστερ), Κέιν (Τότεναμ).

Θα καταφέρει να φύγει με τρεις βαθμούς η Τσέλσι από την Ουαλία; Σε απόδοση 2.05 στην Sportingbet η νίκη της Τσέλσι κόντρα στην Σουόνσι.

My PFA Team of the year. ⚽️

A photo posted by John Terry (@johnterry.26) on

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα