Ψάχνει προπονητή ο Λεβαδειακός

Δημήτρης Τομαράς
Ψάχνει προπονητή ο Λεβαδειακός

bet365

Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί παρελθόν από τον Λεβαδειακό, με τις δύο πλευρές να λύνουν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Συνομιλία με τους παίκτες είχε το βράδυ της Παρασκευής (8/4) ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού τους ανακοίνωσε ότι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους. Τους τόνισε πως ήταν κυρίως απόφαση της διοίκησης αυτό. Μάλιστα, τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για όσα πέτυχαν στην κοινή τους θητεία για να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Βοιωτών δύο μόλις ημέρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Από το Gazzetta.gr είχατε διαβάσει πως το θέμα του Μάντζιου παρέμενε ανοιχτό και πως μπορεί να υπήρχαν αρνητικές εξελίξεις για εκείνον.

«Δεν θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά. Είμαι υπερήφανος που δούλεψα μαζί σας και πολύ ευχαριστημένος. Να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για τους στόχους που πετύχαμε ως ομάδα», είπε ο Έλληνας προπονητής στους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές του. Με αυτόν τον τρόπο τους χαιρέτησε κιόλας. Όσο για τον διάδοχό του, αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, ενώ γίνεται σύσκεψη είτε για το θέμα του προπονητή, είτε για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν.

Βέβαια, στον σύλλογο της Λιβαδειάς έχουν προταθεί κατά καιρούς αρκετές περιπτώσεις, όπως είναι αυτή του Γιάννη Χριστόπουλου, ενώ σε πρώτη φάση οι άνθρωποι της ομάδας θα ψαχτούν στην εγχώρια αγορά. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η ανακοίνωση από την ΠΑΕ, με τον γενικό αρχηγό, Δημήτρη Φαράντο, να αναλαμβάνει υπηρεσιακός στα δύο τελευταία ματς, όπως έχει πράξει ξανά στο παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Στα πλαίσια της έναρξης του προγραμματισμού της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, σήμερα το πρωί συναντήθηκαν ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ. Δημήτρης Φαράντος με τον προπονητή κ. Άκη Μάντζιο. Ο κ. Φαράντος, αφού τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα, του ανακοίνωσε ότι η ΠΑΕ δεν προτίθεται να ανανεώσει τη συνεργασία για την επόμενη σεζόν.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας υπό την επίβλεψη του κ. Μάντζιου και μετά το τέλος της αποχαιρέτησε τους παίκτες.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον κ. Μάντζιο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια.

Χρέη προπονητή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αναλαμβάνει ο κ. Φαράντος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα