ΠΑΟΚ: Τι ζήτησε ο Ίβιτς από τους παίκτες του

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τι ζήτησε ο Ίβιτς από τους παίκτες του

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς στην σημερινή προπόνηση εξήγησε στους παίκτες του το τι θέλει για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην ανασταλτική λειτουργία.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι με τον Λεβαδεικό στην Τούμπα. Το πρόγραμμα της προπόνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, πέρα από το καθιερωμένο ζέσταμα είχε ασκήσεις για passing game, τελειώματα, έπειτα από εναλλαγές θέσεων και ολοκληρώθηκε με τον Βλάνταν Ίβιτς να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του τι ζητά από αυτούς στο ματς με τον Λεβαδειακό τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην ανασταλτική λειτουργία. Ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης, αποθεραπείας και μυικής ενδυνάμωσης συνέχισαν οι Ζάιρο , Μπερμπάτοφ , Μυστακίδης , Κωνσταντινίδης , ενώ για τον αγώνα της Κυριακής δεν υπολογίζεται κι ο τιμωρημένος Αθανασιάδης , ενώ επιστρέφουν οι Μακ , Τσίμιροτ , Χατζηισαΐας. Το Σάββατο (9/4) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα