Πογιέτ: «Δεν μας επηρεάζουν οι χαμένοι βαθμοί»

Πογιέτ: «Δεν μας επηρεάζουν οι χαμένοι βαθμοί»

Gazzetta team
Πογιέτ: «Δεν μας επηρεάζουν οι χαμένοι βαθμοί»

bet365

Για τους βαθμούς που έχασε η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα μίλησε ο Γκουστάβο Πογιέτ, στις δηλώσεις του ενόψει Πανιωνίου.

Μιλώντας στη Nova, ο Ουρουγουανός τεχνικός δήλωσε σίγουρος ότι τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα δεν θα επηρεάσουν την ομάδα του και χαρακτήρισε το ματς με τους Νεοσμυρνιώτες ως το πιο δύσκολο που έχει δώσει τις τελευταίες εβδομάδες η ΑΕΚ, η οποία δεν θα έχει δίπλα της τους οπαδούς της λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πογιέτ.

Για το αν θα επηρεαστεί η ομάδα από τους βαθμούς που χάθηκαν τελευταία: «Οι βαθμοί που έχουμε χάσει είναι επειδή δεν παίξαμε καλά σε κάποια ματς, αλλά κι επειδή είχαμε την τιμωρία από την Ομοσπονδία. Σίγουρα είναι θετικό να μπεις με περισσότερους βαθμούς, αλλά πρέπει να δεχθούμε την κατάσταση έτσι όπως είναι. Δε νομίζω πάντως να μας επηρεάσει τόσο πολύ (το γεγονός ότι χάσαμε το βαθμολογικό πλεονέκτημα που είχαμε). Από την εμπειρία μου ως ποδοσφαιριστής στην Ισπανία και στην Αγγλία με τη Μπράιτον δεν ισχύει πάντα ότι αυτός που φτάνει πρώτος στα πλέι οφ, πετυχαίνει τον στόχο του. Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, άρα ο στόχος είναι φτάσεις ως εκεί και μετά να τα πας όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Βάσει βαθμολογικού πίνακα όντως είναι το πιο δύσκολο από τα τελευταία ματς που δώσαμε. Θα μας δώσει όμως μια πρώτη ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε και πως θα πρέπει να προετοιμαστούμε στους αγώνες των πλέι οφ. Δυστυχώς θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών, άρα το γεγονός αυτό κάνει εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι»

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο: «Συνήθως επηρεάζει τους παίκτες όταν δεν υπάρχει κόσμος στις εξέδρες. Επηρεάζει τους παίκτες και των δύο ομάδων. Ο Πανιώνιος θα έχει ένα έξτρα κίνητρο, παίζοντας κόντρα στην ΑΕΚ, άρα δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα τον επηρεάσει, αλλά τους δικούς μας παίκτες σίγουρα θα τους επηρεάσει αφού ο κόσμος πάντα βοηθάει. Οι Έλληνες ίσως είναι συνηθισμένοι, αλλά στους ξένους θα φανεί κάπως περίεργο».

Για τις διαφορές του κυριακάτικου ματς από αυτό που θα ακολουθήσει στα πλέι οφ: «Παρόμοιο παιχνίδι με αυτό που θα γίνει στα πλέι οφ δεν θα είναι σε καμία περίπτωση. Σίγουρα θα υπάρχει διαφορά στο ματς των πλέι οφ. Το σημαντικό είναι ότι θα πάρουμε πολλές πληροφορίες κι εμείς και ο Πανιώνιος. Η πιο μεγάλη διαφορά που θα υπάρχει είναι ότι τότε θα παίξουμε με κόσμο, αλλά σίγουρα αυτό θα είναι ένα παιχνίδι που θα δώσει πληροφορίες στους παίκτες, στο τεχνικό τιμ και στον κόσμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα