ΔΣ και αναδιάρθωση στη διοίκηση της Σούπερ Λίγκας

ΔΣ και αναδιάρθωση στη διοίκηση της Σούπερ Λίγκας

ΔΣ και αναδιάρθωση στη διοίκηση της Σούπερ Λίγκας

Μετά από αίτημα έντεκα ομάδων, η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε ότι θα γίνει ΔΣ στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος την Τρίτη (12/4), με ένα από τα θέματα να είναι η αναδιάρθρωση της διοίκησης.

Διοικητικό συμβούλιο θα πραγματοποιήσει η Σούπερ Λίγκα την Τρίτη (12/4), όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, αφού έγινε δεκτό το αίτημα των έντεκα από τις 16 ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό. Σε αυτό θα... πέσουν στο τραπέζι τα τηλεοπτικά έσοδα, η διαιτησία, καθώς και την αναδιάρθρωση της διοίκησης και λειτουργίας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Η εν λόγω σύγκληση γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του Συνεταιρισμού, κατόπιν κοινού εγγράφου αιτήματος των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Βέροια, ΑΕΛ Καλλονής, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς και Skoda Ξάνθη.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναδιανομή τηλεοπτικών εσόδων.

2/ Υποβολή εισήγησης προς την ΕΠΟ αναφορικά με τη διαιτησία.

3/ Αναδιάρθρωση του συστήματος διοίκησης και λειτουργίας της Super League.

4/ Ενημέρωση επί των αποτελεσμάτων της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ανεύρεση συμβούλου εκμετάλλευσης εμπορικών – χορηγικών – διαφημιστικών δικαιωμάτων της Super League.

5/ Διάφορα.

Best of internet