Κισσαμικός - Απόλλων Σμύρνης 0-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Κισσαμικός - Απόλλων Σμύρνης 0-0 (vid)

bet365

Αγκαλιά με την επιστροφή τους στη Σούπερ Λιγκ βρίσκονται πλέον ΑΕΛ και Κέρκυρα, μετά και το 0-0 του Απόλλωνα με τον Κισσαμικό, που σε συνδυασμό με την τιμωρία που τον περιμένει για το ματς με τον Πανελευσινιακό, ουσιαστικά τον αφήνει εκτός μάχης ανόδου!

Το έργο του Απόλλωνα ήταν δεδομένα δύσκολο μετά την γκάφα στην Ελευσίνα και την αναμενόμενη τιμωρία του με -6... Έγινε ακόμα πιο δύσκολο έως ακατόρθωτο, μετά την απώλεια βαθμών στα Χανιά (0-0) κόντρα στον Κισσαμικό στο ντεμπούτο του Κώστα Παναγόπουλου στον πάγκο. Με λίγα λόγια, ΑΕΛ και Κέρκυρα πρέπει να... αυτοκτονήσουν για να χάσουν την άνοδο!

Αρκετά καλό ήταν το πρώτο μέρος στα Χανιά, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους να ανοίξουν το σκορ. Πρώτη καλή στιγμή στο 9', όταν ο Μάντζης από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει με κεφαλιά τον Αποστολίδη. Ο Απόλλων, είχε τις δικές του χαμένες ευκαιρίες κυρίως με τον Τζιώρα, με μεγαλύτερη αυτή του 40', όταν ο Έλληνας επιθετικός βρέθηκε μόνος του μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ.

Η επανάληψη δεν θύμιζε σε τίποτα τον καλό ρυθμό του πρώτου μέρους. Ελάχιστες φάσεις, ο Απόλλων ήθελε αλλά δεν μπορούσε και ο Κισσαμικός έχασε και πάλι την μεγαλύτερη ευκαιρία για να πάρει το τρίποντο. Κεφαλιά του Τζημογιάννη στο 51', ο Αποστολίδης με υπερπροσπάθεια μπλόκαρε λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Κάπως έτσι το παιχνίδι έμεινε στο ισόπαλο και δίκαιο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να... στέλνουν ΑΕΛ και Κέρκυρα στη Σούπερ Λίγκα, την στιγμή που έβαζαν «ταφόπλακα» στα δικά τους όνειρα. Αυτό γιατί, εκτός των δύο βαθμών που άφησαν στο Μάλαμε, τους περιμένει τιμωρία για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό. Το -3 είναι δεδομένο καθώς θα χάσουν το παιχνίδι της Ελευσίνας στα χαρτιά, ενώ σύμφωνα με τον κανονισμό αναμένεται να τους επιβληθεί ακόμα ένα -3 σαν τιμωρία...

Οι συνθέσεις:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Κουρτεσιώτης, Ν' Γκουέμ, Σελινιωτάκης, Αυγενικού (81' Λώττας), Ποκόνγκ (68' Βλάχος), Ποσίνκοβιτς, Μάντζης (80' Σαπαλίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κώστας Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Πιπίνης, Μπουντόπουλος, Κονέ (84' Κρητικός), Παρπέξ (60' Σουνάς), Φατιόν, Βάντερσον, Τζιώρας (66' Φομίν).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα