Στο Τορίνο εκπρόσωποι του Αστέρα Τρίπολης

Gazzetta team
Στο Τορίνο εκπρόσωποι του Αστέρα Τρίπολης

bet365

Στην Ιταλία βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες οι Νίκος Γαλανακόπουλος και Γιώργος Μπροβήλος, εκπροσωπώντας τον Αστέρα Τρίπολης, όπου και παρακολούθησαν το παιχνίδι των ομάδων Νέων ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Αστέρα Τρίπολης με την Γιουβέντους, στο Τορίνο βρέθηκαν πριν λίγες μέρες ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Αρκάδων, Νίκος Γαλανακόπουλος και ο πρόεδρος της ομάδας και της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μπορβήλος.

Εκεί, δεν αποκλείεται εκτός από την αναμέτρηση της Πριμαβέρα της Γιουβέντους με την Ίντερ, να είχαν συνάντηση και για κάποιους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Αστέρα. Μάλιστα, βρέθηκαν όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, στο ίδιο τραπέζι με τον τεχνικό διευθυντή της Λέγκια, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, αλλά και τον υπεύθυνο ακαδημιών της Ομόνοιας, Φάτζιο Μπούις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα