«Ο Σουάρες έχει... ψυχολογικά! Δεν ξέρει καν να μετράει...»

«Ο Σουάρες έχει... ψυχολογικά! Δεν ξέρει καν να μετράει...»

Κώστας Ζάλιαρης
«Ο Σουάρες έχει... ψυχολογικά! Δεν ξέρει καν να μετράει...»

bet365

Τρομερές καταγγελίες από τον πρώην μάνατζερ του Λουίς Σουάρες, Ντάνιελ Φονσέκα, για την ψυχοσύνθεση του Ουρουγουανού και την αδυναμία του ... κάνει ακόμα και πρόσθεση!

Ο φορ της Μπαρτσελόνα, αν και ξεκαθάρισε ότι δεν κρατάει κακία λόγω της βοήθειας που είχε από τον άλλοτε εκπρόσωπό του, τον κατηγόρησε πως του... έκλεψε το 20% του ποσού της μεταγραφής από την Ιντερνασιονάλ στη Χρόνινγκεν, το 2006, ενώ, του είχε υποσχεθεί και μισθό 30.000 ευρώ, για να πάρει όμως μόνο 10.000 από την ολλανδική ομάδα.

Πριν τη μεγάλη ρεβάνς στην Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο, η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Σοσιεδάδ. Η Interwetten προσφέρει σε απόδοση 1.55 τη νίκη των «μπλαουγκράνα».

Ο Ντάνιελ Φονσέκα, απάντησε σε αυτούς τους ισχυρισμούς και εξαπέλυσε... τρομερές καταγγελίες εις βάρος του Λουίς Σουάρες, τονίζοντας πως:

«Είναι ψεύτης! Είναι παιδί με ψυχολογικά προβλήματα! Όλοι το ξέρουν αυτό! Ακόμα παρακολουθείται από ψυχολόγο, αλλά δεν βλέπω να κάνει καλή δουλειά... Θα πρέπει να πάει σε ψυχίατρο! Ακόμα μετράει με τα δάχτυλά του, δεν ξέρει να κάνει πρόσθεση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα