Συμβόλαιο – ρεκόρ για να κρατήσει τον Ποκετίνο!

Συμβόλαιο – ρεκόρ για να κρατήσει τον Ποκετίνο!

Κώστας Ζάλιαρης
Συμβόλαιο – ρεκόρ για να κρατήσει τον Ποκετίνο!

bet365

Το ποσό των 7,8 εκατ.ευρώ το χρόνο προσφέρει η Τότεναμ στον Μαουρίσιο Ποκετίνο προκειμένου να τον κρατήσει στον πάγκο της!

Συμβόλαιο έναντι ποσού ρεκόρ είναι διατεθειμένη να δώσει η διοίκηση των «σπιρουνιών» στον ... αναμορφωτή της ομάδας, ώστε να μην τον χάσει το φετινό καλοκαίρι και να καταφέρει μαζί του να διεκδικήσει ο σύλλογος τίτλους στην Αγγλία!

Ο Ποκετίνο, που έχει κάνει την Τότεναμ δυνατή ομάδα, ανταγωνιστική και με χαρακτήρα που της επιτρέπει να παίρνει δύσκολες νίκες εκεί που πρέπει δίχως απαραίτητα να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, φέτος έφτασε σε σημείο να διεκδικεί κόντρα σε όλους και σε όλα το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτή η... μεταμόρφωση, είναι σκοπός των διοικούντων να συνεχιστεί και για τον λόγο αυτό, προσφέρουν συμβόλαιο – ρεκόρ για τα δεδομένα του συλλόγου, με τον Ποκετίνο να έχει μπροστά το δέλεαρ των 7,8 εκατ.ευρώ για κάθε χρόνο του νέου συμφωνητικού που θα κληθεί να υπογράψει!

Θα επιβληθεί η ομάδα του Ποκετίνο στην κόντρα της Κυριακής με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Στο 1.90 προσφέρει η Vistabet τον άσο.

Οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει, τις ημέρες της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα