Άρχισαν και τα αφιερώματα στον Μανωλά οι Άγγλοι...

Κώστας Ζάλιαρης
Άρχισαν και τα αφιερώματα στον Μανωλά οι Άγγλοι...

bet365

Το ενδιαφέρον της Τσέλσι και οι πληροφορίες για επαφή με την πλευρά του Μανωλά, έκανε το «SkySports» να ετοιμάσει αφιέρωμα στον Έλληνα αμυντικό της Ρόμα, για τον οποίο αναμένεται... θερμό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοφιλές βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, οι «μπλε» του Λονδίνου, έπειτα από την επισημοποίηση της πρόσληψης του Αντόνιο Κόντε για να καθίσει στον πάγκο από το καλοκαίρι και μετά, έχουν βάλει σε προτεραιότητα για την άμυνα, τον Κώστα Μανωλά.

Ο Έλληνας στόπερ που έχει εντυπωσιάσει στους «τζιαλορόσι», έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του νέου τεχνικού της Τσέλσι και όπως αναφέρει το «SkySports», έχει υπάρξει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή...

Αυτό, έκανε το «SkySports» να ετοιμάσει αφιέρωμα στον Μανωλά, με την πορεία της καριέρας του από τον Θρασύβουλο στην ΑΕΚ και από εκεί στον Ολυμπιακό, τη μεταγραφή στη Ρόμα, το ενδιαφέρον της Γιουβέντους αλλά και τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν στο παιχνίδι του.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Γρανάδα - Μάλαγα, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

«Πολύ δυνατός αμυντικός, παλιάς κοπής, του αρέσουν πολύ τα τάκλιν και είναι δυνατός στα μαρκαρίσματα στον αντίπαλο. Με ταχύτητα και αντοχές που τον κάνουν ιδανικό για τον ταχύτατο ρυθμό της Πρέμιερ Λιγκ» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η «Daily Telegraph» αναφέρει πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται επίσης ομάδες όπως οι Άρσεναλ, Έβερτον και Σάντερλαντ, ενώ, η Ρόμα δεν δείχνει αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησης με το σωστό αντίτιμο...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα