Αστέρας Τρίπολης: Συνεχίζεται η προετοιμασία για το «ματς της χρονιάς»

Αστέρας Τρίπολης: Συνεχίζεται η προετοιμασία για το «ματς της χρονιάς»

bet365

Με τον Χαμντανί να συνεχίζει να προπονείται μόνος του στον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό.

Στον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζουν την προετοιμασία για το «ματς της χρονιάς». Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (10/4 , 19:30) είναι τα… πάντα για τους Αρκάδες, σε μια χρονιά που δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας.

Τα όποια λάθη έγιναν έχουν εντοπιστεί άλλωστε και γι αυτό γίνονται εδώ και καιρό οι απαραίτητες κινήσεις ώστε την επόμενη σεζόν να υπάρχει εντελώς διαφορετική αγωνιστική εικόνα.

Πάμε στο διά ταύτα και αυτό, όπως είπαμε, είναι το παιχνίδι με τους «πράσινους». Η νίκη στο «Καυτανζόγλειο» επί του Ηρακλή έχει ανεβάσει την ψυχολογία στην ομάδα κι ο Μάκης Χάβος προετοιμάζει την ομάδα του με περισσότερες λύσεις στα χέρια του. Λούι και Σανκαρέ επιστρέφουν στα πλάνα του, τη στιγμή που ο Χαμντανί συνεχίζει να προπονείται μόνος του και δύσκολα θα προλάβει. Ερωτηματικό αποτελεί κι η παρουσία του Ιγκλέσιας που δεν μπόρεσε να παίξει στη Θεσσαλονίκη.

Ανεξάρτητα από το ποιοι, εν τέλει, θα είναι σε θέση να παίξουν, όσοι βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την Κυριακή, θα τα δώσουν όλα για να συνεχίσει και φέτος η ομάδα το ευρωπαϊκό της ταξίδι – αν φυσικά δεν έχουμε Grexit.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχει κι ο κόσμος, ο οποίος στα δύσκολα είναι δίπλα στην ομάδα και αυτό σκοπεύει να κάνει και στην προτελευταία παράσταση για φέτος (για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα