«Μετακομίζει» ο ΠΑΟΚ στη Σουρωτή

«Μετακομίζει» ο ΠΑΟΚ στη Σουρωτή

«Μετακομίζει» ο ΠΑΟΚ στη Σουρωτή

bet365

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και η επιστροφή του ΠΑΟΚ, μετά από πέντε χρόνια, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ και οι ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων έχουν προχωρημένες επαφές και απομένει η σύνταξη των συμβολαίων από πλευράς ΠΑΟΚ, για να κλείσει η μίσθωση του χώρου έως το 2031, όπως προβλέπει η αρχική συμφωνία.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, όπως όλα δείχνουν, ύστερα από πέντε χρόνια, αφού το καλοκαίρι του 2011 είχε μπει στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Οι κλιματολογικές συνθήκες στην περιοχή, παρά τις επενδύσεις που έχουν γίνει στο προπονητικό κέντρο, είναι ένας σημαντικός παράγοντας και ένα μεγάλο πρόβλημα καθημερινότητας της ομάδας, που οδήγησε στην αναζήτηση και εξέρευση νέου χώρου, αυτή τη φορά στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση πώλησης του συγκεκριμένου χώρου, ενώ η τωρινή συμφωνία αφορά τόσο τη μίσθωση του χώρου, όσο και τη χρήση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού.

Ένα ερώτημα είναι τι θα γίνει με το αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου έχουν επενδυθεί σημαντικά κεφάλαια και αποτελεί ιδιοκτησία της ομάδας, για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

Μια σκέψη είναι να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αν και την περίοδο των διαπραγματεύσεων για την κατασκευή αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης, ο Ιβάν Σαββίδης είχε πει ότι θα το παραχωρήσει δωρεάν προς χρήση στην κοινωνία και τους πολίτες της περιοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα