Αμπέντ: «Πρέπει να νικάμε σε κάθε παιχνίδι»

Αμπέντ: «Πρέπει να νικάμε σε κάθε παιχνίδι»

Ο Μεχντί Αμπέντ, δήλωσε πως δεν επιτρέπεται ο Παναθηναϊκός να μη νικά κάθε παιχνίδι... «Έχουμε μια δύσκολη χρονιά», είπε ο Τελάντερ.

Αμπέντ: «Πρέπει να νικάμε σε κάθε παιχνίδι»

Δηλώσεις στην εφημερίδα «Live Sport», έκαναν οι Αμπέντ και Τελάντερ. Ο Αλγερινός, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι, ενώ ο Δανός δικαιολόγησε τον κόσμο για τις αποδοκιμασίες στο παιχνίδι με την Βέροια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμπέντ:

Για την δύσκολη νίκη επί της Βέροιας: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, κυρίως γιατί είχε προηγηθεί η διακοπή. Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις μετά από διακοπή στο πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς. Υπήρξαν αρνητικά στοιχεία που πρέπει να διορθώσουμε και θετικά για να τα κρατήσουμε ενόψει των σημαντικών παιχνιδιών που έρχονται».

Για το πόσο εύκολο είναι να μείνουν συγκεντρωμένοι χωρίς στόχους: «Αυτό δεν επιτρέπεται να συμβαίνει. Μια μεγάλη ομάδα επιβάλλεται να νικάει σε κάθε παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός το πέτυχε, αν και όχι με τον σωστό τρόπο. Το καταφέραμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε».

Για τον ίδιο: «Νιώθω καλά και έχω αυτοπεποίθηση, αφού καλούμαι και στην Εθνική Αλγερίας. Προσπαθώ να βελτιωθώ σε όλους τους τομείς, προπονούμαι σκληρά και θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου».

Και όσα είπε ο Τελάντερ:

Για τη νίκη επί της Βέροιας: «Ήταν σημαντικό που νικήσαμε, έστω και με αυτό τον τρόπο. Μετά το πρώτο γκολ που πετύχαμε, ήμασταν πολύ καλοί, αλλά δεχτήκαμε την ισοφάριση και αυτό άλλαξε τη μορφή του παιχνιδιού. Νικήσαμε στο τέλος και ήταν σημαντική η νίκη, γιατί διαφορετικά θα ήταν άσχημη η κατάσταση».

Για το γκολ της ισοφάρισης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη γι' αυτό το γκολ, αντέδρασα εσφαλμένα. Αφού ισοφάρισαν οι αντίπαλοι πίστεψαν ότι μπορούσαν να πάρουν αποτέλεσμα και παραλίγο να τα καταφέρουν. Όμως εμείς δείξαμε χαρακτήρα».

Για το αν είναι απόλυτα έτοιμος: «Ο καθένας δεν θα ήταν απόλυτα έτοιμος μετά από αυτό το χρονικό διάστημα απουσίας. Αλλά θα προπονηθώ περισσότερο και θα είμαι καλύτερος στη συνέχεια».

Για τον κόσμο και τις αποδοκιμασίες με την Βέροια: «Είναι φυσιολογικό. Έχουμε μια δύσκολη σεζόν και καταλαβαίνω τις αντιδράσεις τους. Έπρεπε να νικήσουμε πιο άνετα τη Βέροια, αλλά δεν τα καταφέραμε και τους κατανοώ. Γι' αυτό ήταν σημαντικό που νικήσαμε για να υπάρχει ηρεμία»

Best of internet