Στροφή στους Έλληνες κάνει ο Παναθηναϊκός

Στροφή στους Έλληνες κάνει ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Στροφή στους Έλληνες κάνει ο Παναθηναϊκός

bet365

Να αυξηθεί ο αριθμός των Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι ο Γιάννης Αλαφούζος σε συζήτηση που είχαν πριν μερικές μέρες.

Τις περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που μπορούν να ενταχθούν στον Παναθηναϊκό, αποφάσισαν να εξετάσουν Αλαφούζος και Στραματσόνι μετά από συνάντηση που είχαν.

Όπως αναφέρει η «Goal», στην διοίκηση του Παναθηναϊκού υπήρχε προβληματισμός με τον μειωμένο αριθμό Ελλήνων που υπάρχει πλέον στο ρόστερ. Συγκεκριμένα, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει μετά τον Γενάρη είναι 12, κάτι που δεν αρέσει στους «πράσινους».

Έτσι, έχει ζητηθεί από τον Αντρέα Στραματσόνι να εξετάσει τις ελληνικές περιπτώσεις που αξίζουν. Αυτές σίγουρα δεν είναι πολλές, ενώ ήδη έχουν εξεταστεί οι Βέλλιος και Μπακασέτας. Από εκεί και πέρα, έχει παρθεί η απόφαση να δοθούν ευκαιρίες στον Ευαγγέλου για τον οποίο στο «τριφύλλι», αλλά και ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός, μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα