Κρίσιμη Πέμπτη για Πανιώνιο, ΠΑΣ, Ηρακλή

Θοδωρής Βασίλης
Κρίσιμη Πέμπτη για Πανιώνιο, ΠΑΣ, Ηρακλή

bet365

Κρίσιμη ημέρα είναι η Πέμπτη (7/4) για Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή, καθώς θα βγει η απόφαση για το αν θα λάβουν ή όχι άδεια για τη νέα σεζόν.

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθονται σε Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή, καθώς η Πέμπτη (7/4) είναι κρίσιμη ημέρα για τις τρεις ομάδες. Αυτό διότι αύριο το πρωί θα περάσουν από ακρόαση και οι Ηπειρώτες και στις 22:30 το βράδυ θα βγει η απόφαση για το αν οι προαναφερθέντες σύλλογοι θα αδειοδοτηθούν ή όχι από την αρμόδια επιτροπή ενόψει της νέας σεζόν, γεγονός απ' το οποίο θα εξαρτηθεί ο σχεδιασμός τους.

Και οι τρεις ομάδες έχουν δώσει φέτος η καθεμία τον δικό της αγώνα για να πάρουν την άδεια και αναμένουν με αγωνία την απόφαση. Πάντως, κανένας από τους προαναφερθέντες συλλόγους δεν έχει εύκολο έργο, με δεδομένο ότι ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης θεωρείται άκαμπτος και σοβαρός.

Αισιόδοξος ο Χριστοβασίλης, αναμονή στον Πανιώνιο

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Χριστοβασίλης κρατάει χαμηλούς τόνους, αλλά εμφανίζεται αισιόδοξος ότι ο «Άγιαξ» θα πάρει την πολυπόθητη άδεια, ενώ δεν υπάρχει κάποια θέση από πλευράς «κυανέρυθρων», που απλά περιμένουν να μάθουν την απόφαση, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα επιτευχθεί ο στόχος της αδειοδότησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα