Ρεκόρ συγκομιδής βαθμών ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Ρεκόρ συγκομιδής βαθμών ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα ακόμα ρεκόρ κόντρα στον Ηρακλή! Αυτό της συγκομιδής βαθμών σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών.
Με το 2-0 εις βάρος του «γηραιού» ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τις επιδόσεις της σεζόν 2000 / 01 σε συγκομιδή βαθμών και αριθμών νικών. Τότε έφτασε συνολικά τις 25 νίκες και τους 78 βαθμούς. Εκείνες ήταν, ως τώρα, οι καλύτερες σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών.
Απόψε η πειραϊκή ομάδα πήρε την 26η νίκη της φέτος και οι βαθμοί της είναι, πια, 79. Και ως γνωστόν απομένουν ο εκτός έδρας αγώνας με τον Παναιτωλικό (την ερχόμενη Κυριακή) και η φιέστα με την Καλλονή για το φινάλε των υποχρέωσεων στην φετινή Super League ώστε οι ερυθρόλευκοι να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις τους. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να σπάσουν κι άλλα ρεκόρ όπως, π.χ. της μεγαλύτερης διαφοράς από τον 2ο. Σε όλα αυτά προστίθενται και οι απίστευτες φετινές επιθετικές επιδόσεις των πρωταθλητών και τα γκολ τους.
Επίσης η ασίστ του Κώστα Φορτούνη στο δεύτερο γκολ των Πειραιωτών ήταν η 11η φετινή του στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας έτσι την καλύτερη «ερυθρόλευκη» επίδοση στα χρόνια της Super League. Τις 11 ασίστ είχε φτάσει τις προηγούμενες δύο σεζόν ο Τσόρι. Τέλος ο Ολυμπιακός κυνηγάει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές το ρεκόρ του καλύτερου μέσου όρου βαθμών ανά παιχνίδι, αυτό των λιγότερων βαθμολογικών απωλειών και εκείνο της καλύτερης άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα