Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι 2-2 (vid)

Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι 2-2 (vid)

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχασε πέναλτι, τετ-α-τετ και είχε δοκάρι και παρότι σκόραρε η Σίτι πήρε 2-2 από την Παρί και προβάδισμα για τη ρεβάνς στο Μάντσεστερ.

Σε ένα Εκπληκτικό ήταν το ματς στο Parc des Princes, η ομάδα του Λοράν Μπλαν ήταν σαφώς η καλύτερη μέσα στο γήπεδο, όμως ο Ζλάταν δεν ήταν στυγνός απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι η οποία κατάφερε να δραπετεύει με το 2-2 και το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Etihad. Σε αυτόν, οι Παριζιάνοι θα παραταχθούν χωρίς τους Νταβίντ Λουίζ και Μπλεζ Ματουντί, οι οποίοι συμπλήρωσαν κίτρινες.

Μόλις στα 12 δευτερόλεπτα ο Νταβίντ Λουίζ είδε κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η πιο γρήγορη στην ιστορία του Champions League. Στο 7’ ο Ματουιντί έφυγε μόνος μετά την πάσα του Καβάνι και παρότι έπεσε από το μαρκάρισμα του Μανγκαλά δεν δόθηκε πέναλτι. Αυτό συνέβη στο 12’ όταν ο Νταβίντ Λουίζ έκανε ντρίμπλα στον Σανιά και έπεσε στο έδαφος. Ο Ιμπραΐμοβιτς έστησε την μπάλα αλλά ο Χαρτ τον νίκησε από τα 11 βήματα.

Ηταν η 3η απόκρουση του Αγγλου keeper σε 4 εκτελέσεις από τη βούλα τα τελευταία δύο χρόνια. Στο 15’ ο Ζλάταν έκανε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Οριέ όμως η μπάλα πήγε στον Χαρτ και στο 21’ απείλησε για πρώτη φορά η Σίτι με την κεφαλιά του Σίλβα που πέρασε άουτ μετά τη σέντρα του Νάβας. Στο 24’ ο Ιμπρα έχασε τη δεύτερη τεράστια ευκαιρία του μετά το πέναλτι. Ο Τιάγκο Μότα τον βρήκε με απίστευτη πάσα αλλά ο Σουηδός πλάσαρε ψηλά στο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Χαρτ.

Σε ένα γεμάτο πρώτο μέρος, το φινάλε έκρυβε δύο γκολ. Στο 38’ ο Ματουιντί έκανε το λάθος, ο Φερνάντο έδωσε στον Φερναντίνιο και εκείνος στον Ντε Μπρόινε που εκτέλεσε μέσα από την περιοχή τον Τραπ. Το 0-1 όμως έμεινε για τρία λεπτά και η Παρί σκόραρε με τον πιο ανέλπιστο τρόπο. Ο Χαρτ έπαιξε με τα πόδια για τον Φερνάντο ο οποίος δεν αγχώθηκε από την παρουσία του Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος βρήκε την μπάλα και την έστειλε στην κενή εστία (1-1).

Στο δεύτερο μέρος η Παρί θέλησε να συνεχίσει σε επιθετικό τέμπο και κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ γρήγορα. Στο 50’ η κεφαλιά του Καβάνι έφυγε έξω, στο 56’ το σουτ του Σίλβα μπλόκαρε ο Τραπ και στο 60’ την κεφαλιά του Ουρουγουανού απέκρουσε ο Χαρτ και στην κενή εστία ο Ραμπιό έκανε το 2-1. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άγγιξαν το τρίτο γκολ όμως η δύσκολη κεφαλιά του Ιμπραΐμοβιτς πήγε στο δοκάρι και στη συνέχεια το σκαστό βολέ του Καβάνι πέρασε έξω.

Η Παρί κυριάρχησε σε εκείνο το σημείο, όμως αρκούσε ένα blackout για να της καταστρέψει το βράδυ. Στο 72’ Οριέ και Σίλβα μπερδεύτηκαν και ο Φερναντίνιο έκανε σουτ που βρήκε στον Βραζιλιάνο και πήγε αργά-αργά στα δίχτυα του Τραπ. Στο τελευταίο κομμάτι ο Μπλαν έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, όμως η Σίτι έπαιξε έξυπνα και χωρίς να κλειστεί εντελώς πήρε το 2-2.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Τραπ, Οριέ (78’ Φαν Ντερ Βιλ), Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μάξουελ, Τιάγκο Μότα, Ματουιντί, Ραμπιό (78’ Λούκας), Ντι Μαρία, Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς.

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Οταμέντι, Μανγκαλά, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Σίλβα (88’ Μπονί), Νάβας, Ντε Μπρόινε (77’ Ντελφ), Αγουέρο (73’ Κολάροβ).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα