Οι πρώτες... κρούσεις για Κουλιμπαλί!

Δημήτρης Τομαράς
Οι πρώτες... κρούσεις για Κουλιμπαλί!

bet365

Ο Πλατανιάς δέχθηκε ήδη τις πρώτες... ενοχλήσεις για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί με τις εξελίξεις να αναμένονται από την ερχόμενη εβδομάδα. Ποιες είναι οι αξιώσεις των Χανιωτών.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αλλά και πηγές του Gazzetta.gr από τα Χανιά έγιναν ήδη δύο κρούσεις προς τον Πλατανιά για τον άσο του. Μία από ομάδα της Super League και άλλη μία από εξωτερικό. Πρόκειται για δύο προσφορές που μεταφέρθηκαν μέσω ενός μάνατζερ και που ουσιαστικά πρόκειται για την απαρχή μίας συζήτησης για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Στο παρελθόν οι Χανιώτες είχαν και άλλες κρούσεις και διευρευνητικές επαφές για τον ικανότατο παίκτη τους, που μπορεί να παίξει δεξιός και αριστερός μπακ, αμυντικός χαφ και ακόμα και στόπερ.
Από τον Πλατανιά οι όποιες εξελίξεις μεταφέρθηκαν για την ερχόμενη εβδομάδα. Σχετικά με τις αξιώσεις της κρητικής ομάδας εάν οι προσφορές ξεπεράσουν τις 500.000 ευρώ πιθανότατα θα είναι θετική στο να μπει στην ουσία των διαπραγματεύσεων για μία ενδεχόμενη πώλησή του. Ο Κουλιμπαλί έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα