Η μεταγραφική wish list του Σίλβα! (poll)

Η μεταγραφική wish list του Σίλβα! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Η μεταγραφική wish list του Σίλβα! (poll)

bet365

Το Gazzetta.gr παρουσιάζει ορισμένους παίκτες κυρίως από την πορτογαλική αγορά που θα ήθελε ο Μάρκο Σίλβα τη νέα χρονιά και ζητάει την ψήφο σας.
Ο Μάρκο Σίλβα γενικότερα αρέσκεται στο να συνεργάζεται κυρίως με παίκτες με επιθετικογενή χαρακτηριστικά, ταχύτητα και τεχνική. Στο πέρασμά του από τις Εστορίλ και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έχει συνεργαστεί με πολλούς παίκτες. Ποιούς όμως θα ήθελε να φέρει στον Ολυμπιακό εάν και εφόσον μπορούσε φέτος το καλοκαίρι και με δεδομένο πως δεν θα υπάρξει τελικώς Grexit;
Βασικές του επιλογές υπάρχουν από την πρώην ομάδα του την Σπόρτινγκ αλλά και από την... αγαπημένη του Εστορίλ. Για αρχή είναι ο Γκονζάλο Σάντος. Παίκτης τον οποίο τον ξέρει πολύ καλά από την Εστορίλ. Ο 29χρονος Πορτογάλος ύψους 1.85 μέτρων που παίζει στην ομάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της έως το 2017. Ποδοσφαιριστής που παίζει κυρίως ως αμυντικός χαφ αλλά έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και σε πιο προωθημένο ρόλο στο κέντρο. Φέτος είχε καταγράψει 28 συμμετοχές.
Μία άλλη περίπτωση είναι του 28χρονου διεθνούς Κολομβιανού μεσοεπιθετικού, Φρέντι Μοντέρο, τον οποίο τον γνωρίζει από την Σπόρτινγκ. Παίκτης που δοκιμάζει πλέον τις δυνάμεις του στο πρωτάθλημα της Κίνας. Οι φετινοί του αριθμοί στην Πορτογαλία - προτού πάρει μεταγραφή - ήταν 26 ματς, 7 γκολ και 6 ασίστ. Πρόκειται για παίκτη στα 1,76 μέτρα. Ο Μοντέρο παίζει επιτελικός χαφ, δεύτερος κυνηγός αλλά και φορ.
Άλλος ένας παίκτης από τους πλέον αγαπημένους του είναι ο Ισλάμ Σλιμανί. Μία πολύ πιο δύσκολη υπόθεση σε σχέση με τις άλλες δύο. Ο 27χρονος διεθνής Αλγερινός κυνηγός της Σπόρτινγκ που έχει συμβόλαιο με τους Ίβηρες έως το 2017. Ένας παίκτης με τρομερή ζήτηση στο εξωτερικό και υψηλό κασέ. Την σεζόν 2015 / 2016 είχε καταγράψει 40 ματς με 26 γκολ και 5 ασίστ.
Για την επίθεση βέβαια υπάρχουν και άλλοι παίκτες που εκτιμάει ιδιαίτερα. Όπως ο 30χρονος Τεόφιλο Γκουτιέρες της Σπόρτινγκ. Ένας παίκτης με την ευχέρεια να παίξει δεύτερος κυνηγός αλλά και φορ (26 ματς - 11 γκολ - 1 ασίστ).
Δικά του παιδιά είναι οι άκρως χαρισματικοί στόπερ και εξελίξιμοι γενικά παίκτες Πάουλο Ολιβέιρα και Τομπίας Φιγκερέιδο. Ο 24χρονος Πορτογάλος Πάουλο Ολιβέιρα είναι ένας παίκτης της Σπόρτινγκ, που έχει την ευχέρεια να παίξει και ως δεξιός στόπερ και σαν αριστερός. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα έως το 2019 και είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές της πατρίδας του. Είχε 31 συμμετοχές το 15 / 16.

Επόμενος στην... λίστα είναι ο Φιγκειρέιδο. Ένας ακόμα νεαρός, ικανός και εξελίξιμος στόπερ που ξεχώρισε χάρις στον 38χρονο προπονητή. Στα 22 του ο Φιγκειρέιδο έχει φτάσει να κοστολογείται κοντά στα 2 εκατ. ευρώ αν και είναι στόπερ και αμυντικός χαφ! Την χρονιά αυτή βέβαια τις περισσότερες παρουσίες τις είχε στη β' ομάδα.

Υπάρχει και ο Στίβεν Βιτόρια. Ο 29χρονος στόπερ ύψους 1.95 μ. με μακρά θητεία στην Πορτογαλία. Είναι κάτοχος πορτογαλικού και καναδικού διαβατηρίου και ο Σίλβα τον ξέρει πολύ καλά και τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση, καθώς έχει δουλέψει μαζί του στην Εστορίλ. Από αμυντικούς φυσικά πάντα σε περίοπτη θέση ο Σίλβα είχε τον Γαλλοπορτογάλο Γιοάν Ταβάρες. Τον 28χρονο στόπερ με τα 32 ματς και την 1 ασίστ στην Εστορίλ, του οποίου τελειώνει το συμβόλαιο. Και από την ίδια ομάδα τον 22χρονο Βραζιλιάνο φορ Λέο Μπονατίνι με τα 17 γκολ και τις 3 ασίστ σε 31 αγώνες, που έχει συμβόλαιο έως το 2018.

* Δείτε εδώ ένα βίντεο για τον Γκονζάλο Σάντος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα