Γκιρτζίκης: «Κινδυνεύουμε να γίνουμε Ινδονησία και Κουβέιτ»!

Δημήτρης Τομαράς
Γκιρτζίκης: «Κινδυνεύουμε να γίνουμε Ινδονησία και Κουβέιτ»!

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξέφρασε την έκδηλη ανησυχία του για το μέλλον του ποδοσφαίρου μας στην επαφή με ΠΣΑΠ. Θέλει να δει Κοντονή ο ΠΣΑΠ. Σε όλα τα κόμματα η επιστολή των FIFA / UEFA!
Η συνάντηση της ΕΠΟ με τον ΠΣΑΠ ήταν μία ακόμα κίνηση της Ομοσπονδίας για τον μεγάλο κίνδυνο του Grexit. Μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχει η τοποθέτηση Γκιρτζίκη σε αυτήν την συνάντηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ μιλώντας προς τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ για το μέλλον του ποδοσφαίρου μας σχολίασε πως «η FIFA έχει 209 μέλη, που έχουν πολιτεύματα από θεοκρατία μέχρι Λαϊκή Δημοκρατία. Όλα αυτά τα κράτη κατανοούν πως το ποδόσφαιρο παίζεται με συγκεκριμένους κανόνες. Δυστυχώς στην Ελλάδα κινδυνεύουμε άμεσα να γίνουμε Ινδονησία και Κουβέιτ! Να έχουμε ακριβώς την ίδια τύχη».
Φυσικά και ο Γιώργος Γκιρτζίκης με τον τρόπο αυτό έδειξε και την ενόχλησή του για τους χειρισμούς της Πολιτείας. Από τον ΠΣΑΠ μετέφεραν πως πρόθεσή τους είναι να δουν και τον Κοντονή και μετά θα τοποθετηθούν για όλα. Ξεκαθάρισαν όμως πως είναι κατά του Grexit. Πέραν του θέματος αυτού η ατζέντα ήταν γεμάτη. Έγινε κουβέντα για το πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα, την Football League, το ασφαλιστικό ταμείο των παικτών και τις συνθήκες εργασίας στην χώρα μας. Επίσης από την ΕΠΟ εστάλη σε όλα τα πολιτικά κόμματα η επιστολή των FIFA / UEFA, κάτι που... χρεώνουν στον Κοντονή, διότι θεωρούν πως αυτός θα έπρεπε να είχε κάνει κάτι τέτοιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα