Διαφωνία Σίλβιο-Γκαλιάνι για τον προπονητή

Διαφωνία Σίλβιο-Γκαλιάνι για τον προπονητή

Διαφωνία Σίλβιο-Γκαλιάνι για τον προπονητή

bet365

Με την Μίλαν να μπορεί να μπει στον ίσιο δρόμο για ακόμα μια χρονιά, Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Αντριάνο Γκαλιάνι διαφωνούν για το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός.

Και λέμε να υπάρξει νέος τεχνικός γιατί όπως έχουν έρθει τα πράγματα η θέση του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς κάθε άλλο παρά σίγουρη μοιάζει, ειδικά αν έρθει μια ήττα με κάτω τα χέρια από την Γιουβέντους. Στη συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στους δύο άντρες και τον Αρίγκο Σάκι, ο Καβαλιέρε εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο σήμερα προπονητής της Primavera, Κριστιάν Μπρόκι. Ο Μπερλουσκόνι επίσης αποκλείει ονόματα όπως αυτά των Μαουρίτσιο Σάρι, Βιντσέντζο Μοντέλα και Πάουλο Σόουζα, όμως ο CEO έχει διαφορετική άποψη.

Ο Γκαλιάνι, όπως έκανε και πιο παλιά με Ζέεντορφ και Ιντζάγκι, επιμένει ότι ο τεχνικός πρέπει να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι και ‘δείχνει’ μια λύση ενός πιο έμπειρου allenatore, ο οποίος είναι ο Μαρσέλο Λίπι. Οπως προκύπτει, αμφότεροι ο Μπρόκι και ο Λίπι μπορεί να πιάσουν δουλειά στην πρώτη ομάδα της Μίλαν, με τον πρώτο να είναι στον πάγκο και τον δεύτερο σε ρόλο τεχνικού διευθυντή. Ολα μοιάζουν ρευστά κάθε στιγμή για τους Ροσονέρι…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα