Απόλλων Σμύρνης: «Στρατηγός» Παναγόπουλος

Απόλλων Σμύρνης: «Στρατηγός» Παναγόπουλος

bet365

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δεν θέλει να αλλάξει μόνο την ψυχολογία στον Απόλλωνα Σμύρνης. Πολλή δουλειά και πειθαρχία θέλει από τους παίκτες του ο νέος τεχνικός, ο οποίος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Από τις 2/4 ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος είναι ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα. Για την ακρίβεια, ο τρίτος μιας και διαδέχεται τον Μπάμπη Τεννέ, ενώ η χρονιά ξεκίνησε με τον Αλέκο Βοσνιάδη στο τιμόνι.

Με το νέο τεχνικό της, η «ελαφρά ταξιαρχία» θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης στο ματς με τον Κισσαμικό στις 8/4 και να αφήσει πίσω της την αφαίρεση βαθμών με το θέμα της συμμετοχής των ξένων παικτών στο ματς με τον Πανελευσινιακό. Όσο είναι δυνατόν, βέβαια, να μείνει αυτό πίσω μιας και μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την έκβαση της χρονιάς.

Ο Παναγόπουλος, λοιπόν, πέρα από την αλλαγή της ψυχολογίας θέλει να βγάλει από τους παίκτες του και το 100% μέσα στο γήπεδο.

Με την ψυχολογία μόνο δεν μπορείς να βγάλεις την χρονιά και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο νέος τεχνικός, ο οποίος πιστεύει πολύ στην ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ.

Επίσης, ο Παναγόπουλος υπολογίζει το ίδιο όλους τους παίκτες. Ακόμη και στους Κρητικό, Λαγό, Γκότοβο, οι οποίοι με Τεννέ ήταν παραγκωνισμένοι. Βέβαια, ο χρόνος πιέζει και όσοι δείξουν στις προπονήσεις πράγματα θα ανταμειφτούν. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Σημαντικό είναι και το κομμάτι της πειθαρχίας. Σ' αυτόν τον τομέα ο Παναγόπουλος δίνει μεγάλη βάση και γι αυτό έχει ζητήσει από τους παίκτες του να συμπεριφέρονται και στην προσωπική τους ζωή ως παίκτες του Απόλλωνα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα