«Μαρσέιγ, Βαλένθια και Νιούκαστλ για Αμπεντ»

«Μαρσέιγ, Βαλένθια και Νιούκαστλ για Αμπεντ»

Νίκος Ρόλλας
«Μαρσέιγ, Βαλένθια και Νιούκαστλ για Αμπεντ»

bet365

Δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρει πως εκτός από την Πόρτο, υπάρχουν και άλλες ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωση του Μεχντί Αμπεντ.

Πριν από μερικές ημέρες είχε δει το φως της δημοσιότητας ένα σενάριο που ήθελε την Πόρτο να παρακολουθεί την περίπτωση του Μεχντί Αμπεντ.

Την Τετάρτη όμως η «Chronicle» που εδρεύει στο Νιούκαστλ ανέφερε πως εκτός από τους «δράκους», τον Αλγερινό μέσο τσεκάρουν τόσο η Βελάνθια, όσο και η Μαρσέιγ.

Αφορμή για το δημοσίευμα αυτό, ήταν η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στους «ανθρακωρύχους» ακόμη και αν αυτοί αγωνίζονται στην Championship.

Μάλιστα υπάρχουν και δηλώσεις μίας πηγής που ανήκει στο περιβάλλον του 24χρονου άσου: «Αν η Νιούκαστλ θέλει τον Μεχντί πίσω, θα ήταν χαρούμενος να γυρίσει και να βοηθήσει την ομάδα, ακόμη και αν παίζει στην Championship...

Βέβαια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Άγγλοι, για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να βάλει περίπου 3,5 εκατομμύρια στο ταμείο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα