Ενισχύονται οι φήμες για παραμονή του Φαν Χάαλ!

Ενισχύονται οι φήμες για παραμονή του Φαν Χάαλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ενισχύονται οι φήμες για παραμονή του Φαν Χάαλ!

bet365

Τα σενάρια περί της παραμονής του Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενισχύθηκαν από τον ολλανδικό Τύπο που κάνει λόγο για αρνητική απάντηση σε πρόταση που δέχθηκε ο κόουτς!

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Algemeen Dagblad», δίχως να κατονομάσει τον ... αποστολέα της προσφοράς που έγινε προς τον Λουίς Φαν Χάαλ για την επόμενη μέρα που θα τον έβρισκε μακριά από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», αναφέρει πως απορρίφθηκε οποιαδήποτε σκέψη επί της πρότασης που του έγινε.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Μαντσεστερ Σίτι, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανοίξει το σκορ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Αυτό το ρεπορτάζ, έρχεται σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που ήθελαν την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας να σκέφτεται τον Φαν Χάαλ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, αλλά και τις φήμες από την Αγγλία που τονίζουν το ενδεχόμενο να μην αλλάξει τίποτα στον πάγκο της Γιουνάιτεντ ενόψει της επόμενης σεζόν...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα