Η διπλή «μάχη» του ΠΑΟΚ

Η διπλή «μάχη» του ΠΑΟΚ

Η διπλή «μάχη» του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, έχει μπει σε «μπελάδες»! Γι’ αυτό και η σημερινή διπλή δικαστική «μάχη» στην ΕΠΟ αποκτά μεγάλη σημασία.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, «κρατά μικρό καλάθι», αλλά έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης για την τιμωρία των -5 βαθμών και των 3 αγωνιστικών, που πρωτόδικα του επιβλήθηκε εξαιτίας των επεισοδίων και της διακοπής του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό.

Η εκδίκαση από την επιτροπή εφέσεων θα γίνει σήμερα το απόγευμα και στόχος του ΠΑΟΚ είναι να μειωθεί η ποινή, τόσο της έδρας, αλλά πολύ περισσότερο των βαθμών. Στη Μικράς Ασίας θεωρούν ότι κακώς υπήρξε διπλή αφαίρεση τριών βαθμών, που ύστερα από συμψηφισμό έγιναν πέντε.

Η απόφαση της επιτροπής αναμένεται να βγει μέχρι την Παρασκευή, ενώ σήμερα θα επανεξεταστούν και οι αποφάσεις που αφορούν τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Καλλονή, στις οποίες ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Αν ο ΠΑΟΚ κατορθώσει να πείσει νομικά την επιτροπή ευελπιστεί να δώσει έστω και το τελευταίο εντός έδρας αγώνα των πλέι οφ, εφόσον μπει, με φιλάθλους του στις κερκίδες της Τούμπας.

Παρά το γεγονός ότι συνεχίζεται η απεργία των δικηγόρων, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσουν στις σημερινές εκδικάσεις των δύο υποθέσεων οι νομικοί της ομάδας, Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας, ως νόμιμοι εκπρόσωποι του συλλόγου, ενώ παρών θα είναι και ο αντιπρόεδρος, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Μαθηματικά ο «Δικέφαλος» δεν θα έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα πλέι οφ, ακόμη και αν μειωθεί η ποινή αφαίρεσης των βαθμών και από -5 «πέσει» στους -3, με τα παιχνίδια κόντρα σε Λεβαδειακό και σε Πλατανιά να παραμένουν κρίσιμα βαθμολογικά για την παρουσία της ομάδας στο μίνι πρωτάθλημα, που οδηγεί και στην Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα