Οριστικά χωρίς Καμπιάσο και Τσόρι με Ηρακλή

Δημήτρης Τομαράς
Οριστικά χωρίς Καμπιάσο και Τσόρι με Ηρακλή

bet365

Οι Καμπιάσο και Τσόρι μένουν οριστικά εκτός αποστολής για το Ηρακλής - Ολυμπιακός λόγω των προβλημάτων τους. Τι αποστολή έβγαλε ο Σίλβα και τι ενδεκάδα θα κατεβάσει.
Η απογευματινή προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού, την Τρίτη, έγραψε τον «επίλογο» στην προετοιμασία της ομάδας για το ματς με τον Ηρακλή. Για την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον «γηραιό», η πειραϊκή ομάδα είναι έτοιμη και η αποστολή θα αναχωρήσει την Τετάρτη. Θυμίζουμε ότι η σέντρα του ματς είναι προγραμματισμένη για τις 19:30.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Καμπιάσο κάνει συντηρητικό πρόγραμμα, προληπτικά, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για το ματς με τον Ηρακλή. Η ενόχληση που αισθανόταν τις προηγούμενες ημέρες ο Τσόρι Ντομίνγκες τον αναγκάζει να μείνει, επίσης, εκτός δράσης για το αυριανό (σ.σ. Τετάρτη) ματς. Η επάνοδός του, όπως και εκείνη του συμπατριώτη του, μέσου του Ολυμπιακού, αναμένεται πολύ σύντομα. Εκτός τέθηκε και ο Ομάρ, που είχε και αυτός πρόβλημα τραυματισμού το προηγούμενο διάστημα. Off και οι Μπουχαλάκης και Κολοβός αλλά και ο πιτσιρικάς Τσιμίκας, καθώς και ο Βούρος.
Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας και Ζντιέλαρ.
Σε σχέση με την 11άδα ένα πιθανό σχήμα είναι με Καπίνο κίπερ, Σαλίνο δεξί μπακ και Μαζουάκου αριστερά. Οι Μποτία και Σιόβας οι δύο στόπερ, κέντρο πιθανότατα με Μιλιβόγιεβιτς και Ζντιέλαρ (σ.σ. ή Κασάμι), επιτελικός ο Φορτούνης, άκρα με Ερνάνι και Ντουρμάζ και ενώ για επίθεση υπήρχε σκέψη για Πουλίδο. Υπάρχει βέβαια και ο Ιντέγιε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα