Επανήλθε ο Γιουσούφ στη Βέροια

Επανήλθε ο Γιουσούφ στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Επανήλθε ο Γιουσούφ στη Βέροια

bet365

Ο Γιουσούφ επανήλθε στις προπονήσεις της Βέροιας, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θα κριθεί το αν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με την Ξάνθη. Εκτός ξανά οι Μπατιόν, Αμπντούν, Γεωργιάδης, Κόλα, Ετζενγκέλε.

Στις προπονήσεις επανήλθαν οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας την Τρίτη (5/4), μετά το ρεπό της Δευτέρας (4/4). Το ίδιο έπραξε και ο Γιουσούφ, ο οποίος έδειξε να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπώρησε και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Βέβαια, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να κριθεί το αν θα είναι στην αποστολή ή όχι για το παιχνίδι με την Ξάνθη, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, ατομικό έκαναν και οι Μπατιόν, Αμπντούν, Γεωργιάδης, με τους Κόλα, Εντζενγκέλε να συνεχίζουν την αποκατάστασή τους. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους έπαιξαν κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ασκήσεις κατοχής και εκπαιδευτικά τετράγωνα για τους υπόλοιπους.

Έτσι, η προετοιμασία της «βασίλισσας του Βορρά» για τον αγώνα της Κυριακής (10/4) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (6/4). Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Γιαννούλης επιδίωξε την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς συμπλήρωνε εφτά και θα έχανε αμφότερα τα τελευταία ματς της σεζόν, ενώ τώρα θα απουσιάσει μόνο από αυτό με τη Σκόντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα