Πρόθεση της ΕΠΟ να φτάσει μέχρι ΔΟΕ!

Πρόθεση της ΕΠΟ να φτάσει μέχρι ΔΟΕ!

Πρόθεση της ΕΠΟ είναι να προωθήσει την επιστολή της FIFA σε ΔΟΕ, άλλους Οργανισμούς και Ομοσπονδίες που έχουν πρόβλημα με παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο. Ποιά είναι μία ακόμα σημαντική παράμετρος για το Grexit.

Πρόθεση της ΕΠΟ να φτάσει μέχρι ΔΟΕ!
Το... τρίτο ημίχρονο με FIFA / UEFA / ΕΠΟ και Σταύρο Κοντονή δεν έχει σταματημό. Η ΕΠΟ μετά την κίνησή της να ενημερώσει τις Ενώσεις της για την επιστολή της FIFA είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι και την ΔΟΕ!
 
Προτίθεται δηλαδή να κοινοποιήσει άμεσα και στην ΔΟΕ και σε άλλους διεθνείς Οργανισμούς το περιεχόμενο της επιστολής της FIFA και να ενημερώσει όλους αυτούς τους φορείς και για τις όποιες παρεμβάσεις της Πολιτείας σε θέματα ντόπινγκ και όχι μόνο. Επιπροσθέτως η ΕΠΟ θα πράξει το ίδιο και με άλλες ελληνικές Ομοσπονδίες που αντιμετώπισαν πρόβλημα με την παρέμβαση του αυτοδιοίκητού τους από την Πολιτεία.
 
Επίσης προς το παρόν ο κ. Γκιρτζίκης δεν θα αντιδράσει επίσημα, ωστόσο και αυτός δεν έχει αλλάξει στάση και θέση. Παράλληλα διαψεύδεται πως υπάρχει εσωτερική δυσαρέσκεια (σ.σ. στην ΕΠΟ) για τον πρόεδρό της. Ακόμα θα πρέπει να σημειωθεί και άλλη μία σημαντική παράμετρος για το Grexit. Σε μία τέτοια περίπτωση ακόμα και εάν η Πολιτεία παρέμβει για να αλλάξει την διοίκηση της ΕΠΟ οι FIFA / UEFA θα συνεχίσουν να αναγνωρίζουν την διοίκηση Γκιρτζίκη.

Best of internet