Κίνδυνος εξάμηνης φυλάκισης με αναστολή στον Κόντε

Κώστας Ζάλιαρης
Κίνδυνος εξάμηνης φυλάκισης με αναστολή στον Κόντε

bet365

Μπορεί να ξεμπέρδεψε όσον αφορά το προπονητικό του μέλλον, όμως, ο Αντόνιο Κόντε έχει ακόμα «τρέξιμο» με την υπόθεση της στημένου αγώνα και ο εισαγγελέας αιτήθηκε την εξάμηνη φυλάκισή του με αναστολή.

Ο νυν ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Ιταλίας και προσεχώς της Τσέλσι, κατηγορείται για το γεγονός πως δεν ανέφερε τίποτα στις Αρχές αναφορικά με τη χειραγώγηση ενός αγώνα ανάμεσα στην Αλμπινολέφε και τη Σιένα, το 2011 για τη Serie B.

Αν και όποτε έχει μιλήσει για την υπόθεση, έχει διαψεύσει οποιαδήποτε εμπλοκή του αλλά και γνώση πληροφοριών για το φερόμενο ως χειραγωγημένο παιχνίδι, ο Κόντε αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης.

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο κοντράρονται στον πρώτο μεταξύ τους «εμφύλιο»! Η Vistabet σου επιστρέφει τα χρήματα σου αν ο Σουάρες πετύχει το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης.

Ο εισαγγελέας, Ρομπέρτο ντι Μαρτίνο, αιτήθηκε την φυλάκιση του Ιταλού τεχνικού για έξι μήνες με αναστολή και πρόστιμο 8.000 ευρώ, ωστόσο, θα πρέπει να εξετάσει τα στοιχεία του εισαγγελέα και τους ισχυρισμούς του, το Δικαστήριο, προτού ληφθεί η απόφαση...

Αυτό, ενδεχομένως να γίνει μέσα στον Μάιο.

 

Τελευταία Νέα