Εμμένει στις θέσεις του ο Κοντονής!

Εμμένει στις θέσεις του ο Κοντονής!

bet365

Το Υπουργείο Αθλητισμού επιβεβαίωσε πως έχει ενημερωθεί για το περιεχόμενο της επιστολής της FIFA. Δεν κάνει πίσω ο Σταύρος Κοντονής. Διαψεύδεται συνάντηση ανάμεσα στους τέσσερις μεγάλους.

Μετά την ΕΠΟ και το Υπουργείου Αθλητισμού επιβεβαίωσε με την σειρά του την επεξεργασία της δισέλιδης επιστολής που κοινοποιήθηκε από την FIFA.

Ο Σταύρος Κοντονής παρουσιάζεται αμετακίνητος στις θέσεις του, επιμένοντας σε όσα είχε δηλώσει. Η θέση της κυβέρνησης άλλωστε έχει ήδη εκφραστεί τόσο από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και από τον Σταύρο Κοντονή.

Η θέση αυτή ισχύει στο ακέραιο και δεν επηρεάζεται από το περιεχόμενο της επιστολής.

Ο Πρωθουπουργός σε σχετικό tweet είχε ζητήσει από τον Υφυπουργό Αθλητισμού: «Να μην κάνεις βήμα πίσω. Ή τώρα όλοι θα δεχθούν την κάθαρση ή θα υποστούν τις συνέπειες».

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής διαψεύδεται συνάντηση ανάμεσα στους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου με αφορμή τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, ενώ αναμένεται νέα τοποθέτηση από τον Σταύρο Κοντονή.

Από το Υπουργείο εκτός των άλλων επιβεβαιώνεται πάντως για την διορία 10 ημερών καθώς και για παρεμβάσεις μέσω νέων επαφών με τις Διεθνείς Συνομοσπονδίες,στους νόμους 2725/99, 4326/15 και 4373/16, σε ό,τι αφορά τον τελευταίο Νόμο για τις διατάξεις περί ντόπινγκ και πτυχία προπονητών. Η Κυβέρνηση δεν θα απαντήσει σήμερα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποσταλεί εκτενής απαντητική επιστολή.
Ωστόσο αυτό που τονίζεται από το Υπουργείο είναι πως από την στιγμή που η ΕΠΟ δεν προέβη σε καμία κίνηση από αυτές που τις διαμηνύθηκαν στην τελευταία της συνάντηση με τον κ. Κοντονή, είναι αδύνατον να επαναρχίσει το Κύπελλο. Η επανέναρξη του Κυπέλλου εξαρτάται άμεσα από την κάθαρση, όπως ακριβώς την εξήγγειλε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Επομένως, σε ό,τι αφορά την επανέναρξη του Κυπέλλου τα πάντα εξαρτώνται από τις κινήσεις της ΕΠΟ.
 

Τελευταία Νέα