ΠΑΟΚ: Η ιστορία του Γιαννάκη (video)

ΠΑΟΚ: Η ιστορία του Γιαννάκη (video)

ΠΑΟΚ: Η ιστορία του Γιαννάκη (video)

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο 3ο τεύχος του Toumba Magazine την ιστορία του Γιαννάκη, του πιο πιστού οπαδού της, που για μία μέρα βρέθηκε δίπλα στα ινδάλματά του.

Ο Γιαννάκης είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη περίπτωση φιλάθλου, μ’ όλη την σημασία της έννοιας και της λέξης, γι’ αυτό επιλέχθηκε από την επιτροπή των 90 χρόνων, όπως έγραψε το Gazzetta.gr, να τιμηθεί στη μεγάλη γιορτή του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να μάθουν καλύτερο το ποιος είναι ο Γιαννάκης. Η απίστευτη και συγκινητική ιστορία της ζωής του ξετυλίγεται στο τρίτο τεύχος του Toumba Magazine, διότι όλοι χρειαζόμαστε πραγματικούς ήρωες όπως εκείνος για να μας εμπνέουν. Όπως εκείνον τον εμπνέει η μεγάλη του αγάπη. Ο ΠΑΟΚ.

To Toumba Magazine φιλοξένησε τον Γιαννάκη στην Τουμπα για να παρακολουθήσει μια προπόνηση και να γνωρίσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές. Να γεμίσει ενέργεια προκειμένου να συνεχίσει την άδικη πορεία του και να έχει τη δική του συλλεκτική φανέλα των 90 χρόνων με όλες τις υπογραφές των παικτών. Να την κρεμάσει στο δωμάτιό του που μοιάζει με μουσείο του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα