Νέες αποκαλύψεις Κούγια στο Gazzetta.gr

Νέες αποκαλύψεις Κούγια στο Gazzetta.gr

bet365

Απίστευτες καταγγελίες του Αλέξη Κούγια στο Gazzetta.gr, τόσο για το παρασκήνιο στις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου όσο και για το αυτοκίνητο του Ζωγράφου στο οποίο έγιναν οι υποκλοπές των συζητήσεων.

Μετά τις καταγγελίες για τον Ντογιάκο και τις σχέσεις του Κοτσώνη με τον Πατέρα και τον Μελισσανίδη, ο Αλέξης Κούγιας μέσω του Gazzetta.gr, αναφέρεται στον καθοριστικό ρόλο του Γιάννη Παπαδόπουλου για το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΕΠΣ Ζακύνθου, ενώ παράλληλα μιλάει για το νοικιασμένο όχημα του διαιτητή στο Ζωγράφου, στο οποίο πιστεύει ότι έγιναν οι υποκλοπές από τις οποίες προήλθε ο ξυλοδαρμός του.

«Είναι γνωστό ότι ασκώ το επάγγελμα του ποινικολόγου εδώ και 42 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, λοιπόν, έχω αναπτύξει σχέσεις σε όλη την Eλλάδα που με κάνουν να γνωρίζω πράγματα για το προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο. Οι επαγγελματικές μου αυτές σχέσεις αφορούν και το κομμάτι του ποδοσφαίρου. Εξαιτίας αυτών πληροφορήθηκα διάφορα γεγονότα που αφορούν τις εκλογές της ΕΠΟ. Από πρόσωπα και παράγοντες του νησιού έμαθα πράγματα τα οποία με κάνουν να είμαι απαισιόδοξος για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και να ανησυχώ γι αυτό.

Αυτοί που παρουσιάζονται ως εξυγιαντές του ποδοσφαίρου χρησιμοποίησαν για τις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου τον Γιάννη Παπαδόπουλο, πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ, που ανήκει στο κλειστό κύκλο του Δημήτρη Μελισσανίδη και είναι στην υπόθεση των "στημένων αγώνων" του 2011. Ο Παπαδόπουλος, που είχα καταγγείλει και μετά το ματς της Παναχαϊκής με την Κόρινθο, εγκαταστάθηκε στο ξενοδοχείο Παλάτιον από το οποίο ολόκληρα 24ώρα ενορχήστρωσε και μεθόδευσε το αποτέλεσμα των εκλογών. Επίσης, έμαθα ότι τον νησί γέμισε με ανθρώπινες φιγούρες, τις οποίες εμείς οι απλοί άνθρωποι αποκαλούμε "μπράβους", αρχίζοντας μια σειρά εκβιασμών με απειλές και πολλά χρήματα, προς τα σωματεία τα οποία μη νομίζετε ότι είναι και πολλά. Είναι μόλις 26. Ετσι, αποτέλεσμα ήταν να βγει αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα».

Το μέλλον πως το βλέπετε;

«Αυτοί οι άνθρωποι, που επαναλαμβάνω, εμφανίζονται ως εξυγιαντές χρησιμοποιούν ακριβώς τα ίδια πρόσωπα που υπήρχαν και στο προηγούμενο παρασκήνιο και που εγώ έχω καταγγείλει από το 2011-2012. Αυτό μου προκαλεί ανησυχία και είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος.

Η ομάδα μου η ΑΕΛ προσπαθεί να ανέβει στη Super League κόντρα σε ένα βρώμικο παρασκήνιο. Όταν λοιπόν ανέβει, πως θα διεκδικήσει αυτό που αξίζει; Δηλαδή την έξοδό της στην Ευρώπη;

Μου προκαλεί επίσης τρόμο τα όσα διάβασα σε εφημερίδες, στις οποίες εμφανιζόταν ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου να περηφανεύεται ότι θα εισπράξει 20.000 ευρώ επί τρία χρόνια από τον ΟΠΑΠ. Τη στιγμή που το ιστορικό σωματείο, η Λάρισα, έπαιρνε τα τριπλάσια, θα παίρνει ψίχουλα για να χρηματοδοτείται το παρασκήνιο. Δηλαδή, θα κοπούν χρήματα από επαγγελματικές ομάδες τις οποίες χρησιμοποιεί ο ΟΠΑΠ για να πλουτίζει, για τη χρηματοδότηση και τη μεθόδευση των αποτελεσμάτων των εκλογών».

«Το... αυτοκίνητο που έγιναν οι παράνομες υποκλοπές»

«Το άλλο θέμα που θα ήθελα να θίξω είναι αυτό της υπόθεσης "Ζωγράφου" και αποτελεί προσωπική μου εκτίμηση. Περιήλθε σε γνώση μου ένα γεγονός που μου δίνει απαντήσεις γιατί ουσιαστικά ο Ζωγράφος έδωσε αλλοπρόσαλλες καταθέσεις, για τον άγριο και επικίνδυνο ξυλοδαρμό του με αποτέλεσμα να απαλλαγούν ένοχοι. Τότε ήμουν πρόεδρος της Παναχαϊκής και η ομάδα μου διεκδικούσε την πρωτιά του νοτίου ομίλου με την ΑΕΚ ή έστω θέλαμε να μην έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά ώστε να μπούμε εμείς στα πλέι οφ με μηδέν βαθμούς.

Πληροφορήθηκα ότι οι ηχογραφήσεις που δημοσιοποιήθηκαν παρανόμως, έγιναν στο αυτοκίνητο του κύριου Ζωγράφου το οποίο ήταν νοικιασμένο από συγκεκριμένη εταιρία αυτοκινήτων της οποίας ο ιδιοκτήτης της είναι ένθερμος φίλος του Παναθηναϊκού και έχει 24ώρη παρουσία στο πλευρό του Γιάννη Παπαδόπουλου, που ανέφερα παραπάνω. Συμπέρασμά μου είναι ότι σ' αυτό έγιναν οι παράνομες ηχογραφήσεις σε αυτό το όχημα κι παράνομη εγκατάσταση του συστήματος για τις υποκλοπές, όπου ηχογραφήθηκαν πολλές ιδιωτικές συζητήσεις του κύριου Ζωγράφου βάσει των οποίων έγιναν οι σχετικές απειλές για τον ξυλοδαρμό του αλλά και για τις διαιτησίες που είχε η Παναχαϊκή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα