Οταν ο Σιμεόνε τα βρίσκει σκούρα...

Gazzetta team
Οταν ο Σιμεόνε τα βρίσκει σκούρα...

bet365

Δυο αναμετρήσεις βάζουν... φωτιά στο βράδυ της Τρίτης! Μπαρτσελόνα vs Ατλέτικο, Μπάγερν vs Μπενφίκα και το Champions League μας μαγεύει!

Τρίτη διαδοχική φορά σε... εμφύλιο η Ατλέτικο Μαδρίτης στα προημιτελικά του Champions League! Πρόπερσι ήταν η Μπαρτσελόνα την οποία άφησε εκτός με ένα γκολ του Κόκε στον επαναληπτικό (2-1 συνολικό σκορ), ενώ πέρσι ήταν η σειρά της Ρεάλ να βρεθεί στο δρόμο της. Εκεί της χάλασε τα σχέδια ο Τσιτσαρίτο, ο οποίος με τέρμα στο 88' έδωσε το εισιτήριο στη Βασίλισσας! Στο 1.53 τιμάται ο άσος της Μπαρτσελόνα, στο 4.00 η ισοπαλία και στο 7.00 το διπλό των Μαδριλένων! Οι Καταλανοί έχουν κερδίσει τα έξι τελευταία ματς απέναντι στους Ροχιμπλάνκος σε όλες τις διοργανώσεις και η έβδομη σερί θα αποτελέσει ρεκόρ στη μεταξύ τους ιστορία. Παράλληλα, η Ατλέτικο παραμένει για μια δεκαετία χωρίς νίκη στο Καμπ Νου, αφού στα 14 τελευταία έχει 10 νίκες και 4 ισοπαλίες! Το ρεκόρ του Σιμεόνε απέναντι στους Καταλανούς; 1 νίκη, 5 ισοπαλίες και 9 ήττες!

Ο Λίο Μέσι έχει πετύχει 25 γκολ σε 28 ματς κόντρα στην Ατλέτικο, ανάμεσά τους και τρία χατ τρικ! Ο Φερνάντο Τόρες έχει βρει δίχτυα 10 φορές σε 14 ματς απέναντι στη Μπαρτσελόνα και στο Καμπ Νου έχει πέντε γκολ!

Η Μπαρτσελόνα έχει μόλις ένα clean sheet στα 12 τελευταία ευρωπαϊκά ματς με ομάδες από την Ισπανία και το τελευταίο ήταν στο Μπερναμπέου με τη Ρεάλ τον Απρίλιο του 2011! Το G.G. τιμάται στο 2.15 από τη Sportingbet.gr! Στα 23 τελευταία εντός έδρας ματς της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις σημειώθηκαν τουλάχιστον 23 γκολ και το Over 2.5 προσφέρεται στο 1.95! Παράλληλα, δυο σερί ήττες στο Καμπ Νου έχει να κάνει η Μπαρτσελόνα από το 1998!

Μπάγερν vs Μπενφίκα για τέταρτη φορά σε νοκ άουτ ματς, με την παράδοση να δείχνει... Βαυαρούς. Στο Κυπελλούχων το 1976, αλλά και το 1982, όπως και το 1996 στο UEFA η Μπάγερν πέρασε το εμπόδιο των Αετών! Εξι αναμετρήσεις και η Μπάγερν έχει κερδίσει και τις τρεις εντός έδρας με μέσο όρο γκολ... 4.3 και το Over 3.5 τιμάται από τη Sportingbet.gr στο 2.25! Παράλληλα, οι Γερμανοί έχουν 9 νίκες, 2 ισοπαλίες σε 11 ραντεβού εντός έδρας με Πορτογάλους.

Πριν από την ισοπαλία με τη Γιουβέντους η Μπάγερν είχε εννέα σερί εντός έδρας νίκες, όμως και η Μπενφίκα βρίσκεται σε τρελή κατάσταση, έχοντας 19 νίκες στα 20 τελευταία της ματς! Ανάμεσα στους οκτώ φιναλίστ, η Μπενφίκα μαζί με τη Μπαρτσελόνα είναι οι ομάδες που έχουν σκοράρει σε όλα τα ματς της φετινής διοργάνωσης και το G.G. προσφέρεται στο 2.15! Στα επτά από τα εννέα τελευταία εντός έδρας ματς για το Champions League κέρδιζε στο ημίχρονο, σημείο που τιμάται στο 1.61

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα