Η ιστορική ευκαιρία της Μάντσεστερ Σίτι στο OTE SPORT 2HD!

Gazzetta team
Η ιστορική ευκαιρία της Μάντσεστερ Σίτι στο OTE SPORT 2HD!

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι δίνει το «παρών» για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και εσείς μπορείτε να παρακολουθήσετε (21:45) την κόντρα με την Παρί Σεν Ζερμέν και σε High Definition στο OTE SPORT 2HD!

Έχοντας... για πρώτη φορά εύκολο έργο στη φάση των «16», απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε για πρώτη φορά στα χρονικά στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι εκεί την περιμένει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και η παρέα του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν που κάνει ... πάρτι στη Γαλλία και έχει κατακτήσει από καιρό τον τίτλο του Championnat, καλείται να ξεπεράσει ακόμα ένα αγγλικό εμπόδιο, έπειτα από αυτό της Τσέλσι, την οποία οι Παριζιάνοι απέκλεισαν με δύο νίκες στην προηγούμενη φάση.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι θέλει ν' αποχαιρετήσει τους «πολίτες» με ψηλά το κεφάλι το προσεχές καλοκαίρι προτού τον διαδεχθεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Ζλάταν έχει ανακοινώσει πως διανύει τους τελευταίους μήνες της παρουσίας του στο Παρίσι και την πρώτη αναμέτρηση στο «Παρκ ντε Πρενς» μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο ΟΤΕ SPORT 2HD!

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Μαντσεστερ Σίτι, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανοίξει το σκορ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Για να μη χάσετε τη δράση της βραδιάς, παρακολουθείστε από τις 20.00 την Εκπομπή «UEFA CHAMPIONS LEAGUE SHOW» καθώς και τα παραλειπόμενα του αγώνα μετά την ολοκλήρωση του.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα