Η ισπανική κόντρα αποκλειστικά στο OTE SPORT 2HD

Gazzetta team
Η ισπανική κόντρα αποκλειστικά στο OTE SPORT 2HD

bet365

Τον αποψινό (21:45), πρώτο «εμφύλιο» που προέκυψε ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά και σε High Definition μόνο από το κανάλι OTE SPORT 2HD!

Η Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, υποδέχεται τη... συμπολίτισσα του «αιώνιου» αντιπάλου της, Ατλέτικο.

Με έξι νίκες στα τελευταία ισάριθμα μεταξύ τους ματς, οι «μπλαουγκράνα» έχουν πάρει τον αέρα της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, όμως, οι «ροχιμπλάνκος» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το... πληγωμένο θηρίο της Βαρκελώνης έπειτα από το κακό αποτέλεσμα στο clasico.

Το αήττητο σερί των Καταλανών σταμάτησε στα 39 παιχνίδια με τους «μερένχες» να πανηγυρίζουν στο «Καμπ Νου» στο πρώτο ντέρμπι του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο του συλλόγου της πρωτεύουσας, με τον Λουίς Ενρίκε να δηλώνει ότι εμπιστεύεται... τυφλά τους ποδοσφαιριστές του και ξέρει πως θ' αντιδράσουν.

Λεβαντόφσκι εναντίον Μήτρογλου στο Μόναχο! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Μπάγερν - Μπενφίκα, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Η Ατλέτικο προετοιμάστηκε με αρκετά προβλήματα, κυρίως στην άμυνα, όπου έχει απουσίες και πέρα από την επιχείρηση μείωσης της διαφοράς από την κορυφή στην Πριμέρα, θα επιχειρήσουν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα και στην Ευρώπη.

Το μεγάλο παιχνίδι, ο «εμφύλιος» αυτός, θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο OTE SPORT 2HD!

Για να μη χάσετε τη δράση της βραδιάς, παρακολουθείστε από τις 20.00 την Εκπομπή «UEFA CHAMPIONS LEAGUE SHOW» καθώς και τα παραλειπόμενα του αγώνα μετά την ολοκλήρωση του .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα