Εκλεισε Τασιούλη για την Κ-20 ο Ολυμπιακός

Εκλεισε Τασιούλη για την Κ-20 ο Ολυμπιακός

Εκλεισε Τασιούλη για την Κ-20 ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Δημήτρης Τασιούλης από τον Τύρναβο θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον προορίζει για την Κ-20.

Στον Ολυμπιακό είναι γνωστό πως κινούνται για ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλοντας να αναδείξουν το... ντόπιο ταλέντο.

Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες, εκεί που η δουλειά που γίνεται φαίνεται, με τους Νέους του Ολυμπιακού να... σαρώνουν στην Ελλάδα και να έχουν πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κλείσει τον Δημήτρη Τασιούλη από τον Τύρναβο. Ο 19χρονος εξτρέμ, είχε φέτος στη Football League 2 25 συμμετοχές και 3 γκολ. Ο παίκτης, ωστόσο, προορίζεται αρχικά για την Κ-20 και εκεί αν δείξει ότι αξίζει, δεν αποκλείεται να προβιβαστεί.

Εξάλλου, παίκτες από την Κ-20 έχουν πάρει...γεύση από την πρώτη ομάδα φέτος.Ο παίκτης ακόμη δεν έχει υπογράψει, αλλά θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα